Χάμες Ροντρίγκες: «Δουλεύουμε για να είμαστε πρωταθλητές, μπορώ να προσφέρω πολλά»

Χάμες Ροντρίγκες: «Δουλεύουμε για να είμαστε πρωταθλητές, μπορώ να προσφέρω πολλά»

Newsroom
Χάμες Ροντρίγκες: «Δουλεύουμε για να είμαστε πρωταθλητές, μπορώ να προσφέρω πολλά»

bet365

Ο Χάμες Ροντρίγκες στάθηκε στον Ολυμπιακό που είναι η καλύτερη ομάδα και στο ότι σαφώς και μπορεί η ομάδα του να στεφθεί πρωταθλήτρια. Παράλληλα, τόνισε πως ο ίδιος φροντίζει τον εαυτό του και πως μπορεί πολλά να προσφέρει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Στο πλαίσιο του match programme για το ματς με την ΑΕΚ, ο Χάμες Ροντρίγκες, στάθηκε στη σημασία της καθημερινής δουλειάς που πρέπει να γίνει στον Ολυμπιακό ώστε η ομάδα να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση και στο τέλος να πάρει την πρώτη θέση.

Επίσης, αναφέρθηκε στη ζωή στην Ελλάδα και στο ότι ο ίδιος έχει πολλά ακόμα να δώσει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πώς βιώνεις το πέρασμα σου από τον Ολυμπιακό; Πώς αισθάνεσαι που αγωνίζεσαι στην Ελλάδα και στη σπουδαιότερη ομάδα της χώρας;

«Η Ελλάδα είναι μια πολύ ωραία χώρα και χωρίς αμφιβολία ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να προσφέρω σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο και στον κόσμο του».

Σε κάθε παιχνίδι φαίνεται να το απολαμβάνεις όλο και περισσότερο. Δίνεις σε κάθε αγώνα μια ξεχωριστή ομορφιά με το στυλ σου, τις πάσες σου. Νιώθεις ότι έχεις να δώσεις κι αλλά στον Ολυμπιακό;

«Ναι φυσικά. Απομένει ακόμη ένα μεγάλο μέρος της σεζόν και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να δώσω στον σύλλογο και στους φιλάθλους περισσότερους τίτλους και χαρά. Προς το παρόν, είναι καιρός να συγκεντρωθούμε στο παρόν και να δουλέψουμε σκληρά σε καθημερινή βάση για να επιτύχουμε σημαντικά αποτελέσματα. Έχω ακόμα πολύ ποδόσφαιρο να δώσω, είμαι νέος και φροντίζω τον εαυτό μου μέρα με τη μέρα για να μπορώ να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, όπως το κάνω».

Πως βλέπεις να εξελίσσεται η μάχη στο ελληνικό πρωτάθλημα; Θεωρείς ότι ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να τερματίσει πρώτος; Τι είναι αυτό που πρέπει να κάνει;

«Με έχει εκπλήξει πολύ το ελληνικό πρωτάθλημα. Υπάρχουν ομάδες με υψηλό επίπεδο και κυρίως με μεγάλη υποστήριξη εκ μέρους των φιλάθλων. Χωρίς αμφιβολία δουλεύουμε πολύ σκληρά κάθε μέρα για να μπορέσουμε να τερματίσουμε πρώτοι στο πρωτάθλημα και να είμαστε πρωταθλητές».

Τα πράγματα στην Ελλάδα είναι όπως τα περίμενες; Τι σου αρέσει περισσότερο στη χώρα μας;

«Η Ελλάδα είναι ξεχωριστή, η Αθήνα είναι μια σπουδαία πόλη και έχει πολλά ιστορικά μέρη για επίσκεψη. Είναι αναμφίβολα μέρος της ιστορίας της ανθρωπότητας. Η αγάπη των ανθρώπων της είναι πάντα αισθητή».

Οι φίλοι του Ολυμπιακού είναι ενθουσιασμένοι με τον τρόπο που αγωνίζεσαι. Τι θα ήθελες να τους πεις; Αισθάνεσαι την αγάπη τους;

«Τους ευχαριστώ για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που μου έδωσαν από την πρώτη στιγμή, από την άφιξή μου. Σε κάθε παιχνίδι τους νιώθω και με παρακινούν να δώσω τα πάντα για αυτόν τον σύλλογο».

Όταν θα έχει ολοκληρωθεί η σεζόν, τι θα ήθελες να έχεις πετύχει με την ομάδα κι εσύ προσωπικά;

«Το σημαντικό είναι να τερματίσουμε πρώτοι και να προσθέσουμε κι άλλους τίτλους στη συλλογή μας. Να έχουμε πετύχει γκολ και ασίστ για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους της σεζόν».

Όταν σε ρωτούν οι άνθρωποι εκτός Ελλάδας για τη ζωή στη χώρα μας και τον Ολυμπιακό, τι τους απαντάς;

«Ο Ολυμπιακός είναι ένας κορυφαίος σύλλογος, με εντυπωσιακή αθλητική υποδομή. Η ζωή στην Ελλάδα είναι πολύ ήρεμη, ο καιρός είναι πολύ καλός και γενικά υπάρχει καλή ποιότητα ζωής».

Σε όλη αυτή τη σπουδαία σου καριέρα, ποια θεωρείς ότι ήταν η κορυφαία σου στιγμή;

«Υπήρξαν πολλές. Σε κάθε ομάδα στην Ευρώπη στην οποία βρέθηκα, έχω απολαύσει και έχω ζήσει μεγάλες στιγμές σηκώνοντας τίτλους, συνυπήρξα με σπουδαίους συμπαίκτες στους οποίους έχω προσφέρει και έχουν προσφέρει πολλά σε εμένα σε αθλητικό επίπεδο».

Ο ποδοσφαιριστής Χάμες Ροντρίγκες έχει να δώσει πολλά ακόμη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο;

«Σαφώς. Υπάρχουν πολλά ακόμα να συνεισφέρω σε αυτό το σπουδαίο άθλημα και δουλεύω καθημερινά για να το πετύχω αυτό».

Η άλλη του πλευρά

1. Η αγαπημένη του συνήθεια: Παρακολουθώ σειρές.

2. Το αγαπημένο του φαγητό: Bandeja paisa.

3. Το τραγούδι που έχεις ακούσει περισσότερο στη ζωή σου: Έχω πολλά αγαπημένα.

4. Αγαπημένη τηλεοπτική σειρά: The Last Dance.

5. Αγαπημένος ταξιδιωτικός προορισμός: Μαϊάμι και Νέα Υόρκη.

6. Τι σας παρακινεί: Η οικογένειά μου.

7. Το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν ξυπνάς: Πίνω καφέ.

8. Το τελευταίο πράγμα που κάνει πριν κοιμηθεί: Προσεύχομαι.

9. Δεν αποχωρίζεται ποτέ: Ένα καλό βιβλίο.

10. Το τυχερό του γούρι: Τα παιδιά μου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα