Ολυμπιακός: Αποστολή για την ΑΕΚ με Γκάρι Ροντρίγκες αλλά χωρίς Μαρσέλο και Βρσάλικο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Αποστολή για την ΑΕΚ με Γκάρι Ροντρίγκες αλλά χωρίς Μαρσέλο και Βρσάλικο

bet365

Ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι εν τέλει στις επιλογές του Μίτσελ για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο την ΑΕΚ την Κυριακή στο Φάληρο, με τον Μαρσέλο να μένει για άλλη μια φορά εκτός.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ όπως είχε συμβεί στο ντέρμπι της Λεωφόρου, έτσι και για το κρίσιμο ματς με την ΑΕΚ δεν βρίσκεται στις αγωνιστικές επιλογές του Μίτσελ για το απόγευμα της Κυριακής (19.30, COSMOTE SPORTS TV 1). Εκτός των πλάνων του Ισπανού εκτός από τον Μαρσέλο είναι επίσης ο Βρσάλικο, αλλά και οι Σισέ, Ουσεϊνού Μπα, Κούντε, Ουί Τζο, Αμπουμπακάρ Καμαρά και φυσικά ο τραυματίας Βαλμπουενά.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού

Η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Οι επιλογές του κ. Μίτσελ για το εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού εναντίον της ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετομασία του για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, που θα γίνει το βράδυ της Κυριακής (13/11, 19:30, Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ) στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022-23.

Μετά το τελευταίο πρόγραμμα, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (12/11) στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ , Χάμες Ροντρίγκες, Γκάρι Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης και Βρουσάι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα