Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (11/11) στο Gazzetta!

Newsroom
Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (11/11) στο Gazzetta!

bet365

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου στέκονται στον υπερηχητικό Ολυμπιακό που διέλυσε την Παρτιζάν, στο διπλό του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο και τους Μουντιαλικούς της ΑΕΚ.

Πρωτοσέλιδα Αθλητικών Εφημερίδων: Ο υπερηχητικός Ολυμπιακός κόντρα στην Παρτιζάν και η «απόδραση» του Παναθηναϊκού από το Αγρίνιο

Sport Day: Η «καταιγίδα» του Ολυμπιακού κόντρα στην Παρτιζάν, ο «ερυθρόλευκος» κόσμος που εξαφανίζει τα εισιτήρια με την ΑΕΚ και η αρετή της υπομονής του Φώτη Ιωαννίδη.

Live Sport: Ο Ιωαννίδης που «φώτισε» για τον τίτλο, η τριάρα της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ και το διπλό του Ολυμπιακού στην Λιβαδειά με τον σούπερ Χάμες.

ΦΩΣ των Σπορ: Το «κόκκινο» ξέσπασμα του Ολυμπιακού κατά της Παρτιζάν, η συνέντευξη των γονιών του Ντόι και η απάντηση του Μίτσελ στην πίεση.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Η έκρηξη του μπασκετικού Ολυμπιακού, η «σφαγή» στο Αγρίνιο και το «ψήσιμο» στην Λιβαδειά.

Αθλητικές εφημερίδες: Οι «μουντιαλικοί» της ΑΕΚ και η σταθερή αξία του Πάλμα

Ωρα των Σπορ: Προπονήθηκε και παίζει στο ντέρμπι της Κυριακής ο Βίντα, ο οποίος είναι και «Μουντιαλικός» και «φτιαγμένος». Κλήθηκε στην Πολωνία ο Σιμάνσκι.

Metrosport: Ο περίπατος του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ιωνικό και ο Λούις Πάλμα που είναι η σταθερή αξία του Άρη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα