Φελίπε Σοάρες: «Φαίνεται πως κάτι αλλάζει» (vid)

Newsroom
Φελίπε Σοάρες: «Φαίνεται πως κάτι αλλάζει» (vid)

bet365

Ο Φελίπε Σοάρες που άνοιξε το σκορ στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό εμφανίστηκε αισιόδοξος για την συνέχεια του ΠΑΟΚ τονίζοντας πως κάτι φαίνεται να αλλάζει στους «ασπρόμαυρους».

Στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός ο Φελίπε Σοάρες κατάφερε μα σκοράρει ανοίγοντας το σκορ στο ματς με τον Ιωνικό στη Νίκαια, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί με 3-0. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πορτογάλος μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δείξαμε ότι είμαστε μια συμπαγής ομάδα που βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Δουλεύουμε για να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα. Βρήκαμε τους εαυτούς μας.

Φαίνεται ότι κάτι αλλάζει. Έχουμε μιλήσει μεταξύ μας. Δεν είχαμε την καλύτερη αρχή της σεζόν, αλλά βρίσκουμε το δρόμο μας.

Τα τελευταία αποτελέσματα το αποδεικνύουν αυτό. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.

Ο καθένας πρέπει να κάνει τη δουλειά του. Υπάρχουν και έχω φιλοδοξίες, όμως η ομάδα είναι πάνω απ' όλα. Ο ΠΑΟΚ μετράει περισσότερο από όλους, γι' αυτόν δουλεύουμε και αυτό έχει σημασία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα