Κωνσταντέλιας: «Χάρηκα με το χειροκρότημα από τους οπαδούς του Ιωνικού»

Newsroom
Κωνσταντέλιας: «Χάρηκα με το χειροκρότημα από τους οπαδούς του Ιωνικού»

bet365

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ήταν ο πρωταγωνιστής στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό και αναφέρθηκε για την εμφάνισή του.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 μέσα στη Νίκαια επί του Ιωνικού και είχε ως MVP τον Γιάννη Κωνσταντέλια, που είχε συμμετοχή και στα τρία τέρματα της ομάδας.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στην «Cosmote TV» και μίλησε για το παιχνίδι,το χειροκρότημα των οπαδών του Ιωνικού όταν αντικαταστάθηκε, το γεγονός πως δεν σκόραρε αλλά και το θέμα της Εθνικής Ελλάδας.

«Είμαι χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας, νιώθω ότι τα γκολ αργά ή γρήγορα θα έρθουν, αλλά αυτό που μετράει είναι να παίρνουμε τα τρίποντα. Στόχος μας είναι να μπαίνουμε δυνατά στα παιχνίδια, να κλέβουμε μπάλες και να παίζουμε κάθετο ποδόσφαιρο και αυτό κάναμε με μεγάλη επιτυχία σήμερα. Αρχίζουμε και κυνηγάμε περισσότερο τις φάσεις, παίζουμε πιο κοντά στην περιοχή του αντιπάλου και έρχονται και τα γκολ».

Για το ενδεχόμενο κλήσης του στην πρώτη ομάδα της εθνικής και την κλήση του Κουλιεράκη, όπως και για την αποθέωση από τον κόσμο του Ιωνικού: «Χάρηκα πολύ που με αποθέωσαν οι αντίπαλοι. Είμαι χαρούμενος για την κλήση του Κουλιεράκη στην Εθνική, είναι τρομερός παίκτης. Φυσικά και εγώ αν κληθώ θα πάω!».

Αν τον παρακολουθούν στην γενέτειρά του, τον Βόλο: «Έτσι λένε!».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα