ΠΑΟΚ: Πανηγύρισε τρεις φορές σ’ ένα ματς μετά από 9 ολόκληρους μήνες! (vids)

ΠΑΟΚ: Πανηγύρισε τρεις φορές σ’ ένα ματς μετά από 9 ολόκληρους μήνες! (vids)

ΠΑΟΚ: Πανηγύρισε τρεις φορές σ’ ένα ματς μετά από 9 ολόκληρους μήνες! (vids)

bet365

Ο ΠΑΟΚ με κορυφαίο τον 19χρονο Γιάννη Κωνσταντέλια βρήκε τρία γκολ από τρεις διαφορετικούς σκόρερ μετά από 291 ημέρες! Κι όλα αυτά χωρίς τους Νάρεϊ και Κούρτιτς.

Μια βραδιά με πολλά καλά νέα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου η αποψινή στη Νίκαια, στο ίδιο γήπεδο απέναντι στην ίδια ομάδα, που πέρσι τον νίκησε και τον σόκαρε, αλλά φέτος δεν είχε την παραμικρή απάντηση στα τρία «ασπρόμαυρα» γκολ.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ πέτυχε τρία γκολ; Πριν από 291 ημέρες ή αν προτιμάτε 9 μήνες, 2 εβδομάδες και 4 ημέρες. Ναι, καλά διαβάσατε, τόσες ημέρες πέρασαν από την τελευταία φορά που οι φίλοι του «Δικεφάλου» πανηγύρισαν τρεις φορές και πάνω σ’ ένα επίσημο παιγνίδι.

Πίσω στον… μακρινό Ιανουάριο, ο «Δικέφαλος» είχε επικρατήσει με 0-4 στο «Πανθεσσαλικό» του ΝΠΣ Βόλου και απόψε το βράδυ στη Νίκαια πέτυχε μέσα σε 57 λεπτά τρία γκολ, με τρεις διαφορετικούς σκόρερ για πρώτη φορά μετά από 42 επίσημα ματς παίρνοντας εύκολα το τρίποντο απέναντι στον κακό δαίμονα, μέχρι σήμερα του Ραζβάν Λουτσέσκου, τον Ιωνικό.

Ο Ρουμάνος τεχνικός στην εν Ελλάδι καριέρα του έχει αντιμετωπίσει 26 ομάδες. Μέχρι σήμερα η μοναδική ομάδα την οποία δεν είχε καταφέρει να κερδίσει ήταν ο Ιωνικός! Πλέον μπαίνει κι αυτή στη λίστα των ομάδων που έχει κερδίσει ο Λουτσέσκου στη θητεία του στους ελληνικούς πάγκους.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα