Σαουθάμπτον: Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή Νέιθαν Τζόουνς

Newsroom
Σαουθάμπτον: Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή Νέιθαν Τζόουνς

bet365

Η Σαουθάμπτον ανακοίνωσε την πρόσληψη του Νέιθαν Τζόουνς για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Οι «Άγιοι» προχωρήσαν γρήγορα στην αντικατάσταση του Ραλφ Χασενχούτλ αποκτώντας τον Νέιθαν Τζόουνς της Λούτον Τάουν για την άκρη του πάγκου τους. Υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας τρεισήμισι ετών.

Ο νέος προπονητής της Σαουθάμπτον πριν από τα 2,5 χρόνια που πέρασε στην Λούτον είχε κάτσει ακόμη στους πάγκους των Στόουκ (Γεν. 2019 - Νοέμβριος 2019) και Λούτον, ξανά, για τρία χρόνια.

Ο ίδιος ο 49χρονος Ουαλός τεχνικός δήλωσε: «Είμαι πολύ περήφανος που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία. Ξέρω πολλά για την ομάδα, από κείνες τις μέρες του Dell μέχρι και τώρα στο «St. Mary's, και είναι μία υπέροχη ομάδα. Πολλοί από την οικογένειά μου είναι οπαδοί της και αισθάνομαι πολύ πολύ περήφανος που μου δίνεται η ευκαιρία και ανυπομονώ να ξεκινήσει αυτή η νέα περιπέτεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα