Άρης: Με έξι αλλαγές η 11αδα και δίδυμο Πάλμα-Ζερβίνιο στην επίθεση!

Άρης: Με έξι αλλαγές η 11αδα και δίδυμο Πάλμα-Ζερβίνιο στην επίθεση!

Newsroom
Άρης: Με έξι αλλαγές η 11αδα και δίδυμο Πάλμα-Ζερβίνιο στην επίθεση!

bet365

Ο Άλαν Πάρντιου προχώρησε σε έξι αλλαγές στο αρχικό σχήμα, οι δύο εξ’ αυτών αναγκαστικές, μεταξύ αυτών και η χρησιμοποίηση των Ζερβίνιο-Πάλμα στην 11αδα.

Ο Βρετανός προπονητής είχε προαναγγείλει αλλαγές και σ’ αυτές προχώρησε. Δύο εξ’ αυτών είναι αναγκαστικές καθώς ο Μόουζες Οντουμπάτζο απουσιάζει λόγω τραυματισμού και τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας πήρε ο Σαλέμ Εμπακατά. Αντιθέτως, η αντικατάσταση του Μπράντλεϊ Μαζικού με τον Μάρβιν Πίρσμαν είναι ζήτημα επιλογής. Ο Ενκουλού είναι ο παρτενέρ του Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας, προφανώς γιατί ο Γιάκουμπ Μπράμπετς κρίθηκε ανέτοιμος μετά την αναγκαστική αντικατάστασή του στον αγώνα με τον Ατρόμητο λόγω μυϊκής ενόχλησης.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Πίτερ Ετέμπο είναι ο μοναδικός αμυντικός χαφ και μένει να φανεί η διάταξη των υπολοίπων. Αν δηλαδή ο Ματέο Γκαρσία αγωνιστεί ως εσωτερικός μέσος όπου σε συνδυασμό με την παρουσία του Μάνου Γκαρθία, οι «κίτρινοι» θα παραταχθούν με 4-3-3. Σε περίπτωση που τοποθετηθεί στα άκρα, σε συνδυασμό με την παρουσία του Ντάνιελ Μαντσίνι, τότε οι «κίτρινοι» θα παραταχθούν με 4-4-2 δεδομένης της παρουσίας των Πάλμα-Ζερβίνιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα