Ολυμπιακός: Πρώτη αποστολή για τον Λάιντνερ με τον Λεβαδειακό, εκτός ο Ρέαμπτσιουκ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Πρώτη αποστολή για τον Λάιντνερ με τον Λεβαδειακό, εκτός ο Ρέαμπτσιουκ

bet365

Ο Ισραηλινός αριστερός μπακ του Ολυμπιακού μπήκε αποστολή για το παιχνίδι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό εκτός έδρας. Εκτός ο Ρέαμπτσιουκ.

Ο Ντορόν Λάιντνερ για πρώτη φορά μετά την έλευσή του στον Ολυμπιακό μπήκε αποστολή για το παιχνίδι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Αντίθετα εκτός τέθηκε ο Ρέαμπτσιουκ. Ο Ολυμπιακός έχει και άλλες απουσίες από τη λίστα των παικτών της αποστολής όπως με Μαρσέλο, Ουί Τζο, Τζολάκη, Βρσάλικο, Γκάρι Ροντρίγκες, Σισέ και Ουσεϊνού Μπα.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Η αποστολή για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Οι επιλογές του κ. Μίτσελ για το εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Βοιωτία.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τετάρτης (9/11, 20:00) εναντίον του Λεβαδειακού, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022-23.

Μετά το πρόγραμμα της Τρίτης (8/11), που έγινε στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη, ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή που αναχώρησε για τη Λιβαδειά.

Οι ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του ο Ισπανός τεχνικός είναι οι εξής: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κρίστινσον, Λάιντνερ, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος και Βρουσάι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα