Παναιτωλικός: Επιστροφή Ντίας

Newsroom
 Παναιτωλικός: Επιστροφή Ντίας

bet365

Ο Χόρχε Ντίας αποθεραπεύτηκε και υπολογίζεται στον Παναιτωλικό για το αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό.

Στη διάθεση του Αναστασίου για το αυριανό (9/11) ματς με τον Παναθηναϊκό τέθηκε ο Ντίας, καθώς ο «κάπτεν» του Παναιτωλικού αποθεραπεύτηκε και υπολογίζεται.

Την ίδια στιγμή στην αποστολή είναι και ο Νταγκό που έγινε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα με τον Λεβαδειακό αλλά δεν έχει κάτι σοβαρό και έτσι μόνη απουσία των «κυανοκίτρινων» είναι ο Ντουάρτε που θα επιστρέψει σε τρεις με τέσσερις μήνες στα γήπεδα.

Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους εξής: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Μπακάκης, Καρέλης, Βαρόνε, Πέδρο, Νταγκό, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Κορνέλιους, Λάρσον, Μάρτενσον, Φλόρες, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Κοντογιάννης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα