Ο Περιστεριώτης Μουνίθ είναι ο «κακός δαίμονας» του Αστέρα Τρίπολης (vids)

Newsroom
 Ο Περιστεριώτης Μουνίθ είναι ο «κακός δαίμονας» του Αστέρα Τρίπολης (vids)

bet365

Ο Χουάν Μουνίθ έχει αντιμετωπίσει ως παίκτης του Ατρόμητου έξι φορές τον Αστέρα Τρίπολης και μετρά αθροιστικά εναντίον του τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Στα «μεγάλα» ματς της σημερινής (9/11) ημέρας συμπεριλαμβάνεται αυτό του Περιστερίου όπου ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης.

Πρόκειται για μία αναμέτρηση που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους δύο ομάδες με... υψηλές βλέψεις και ενδέχεται να κριθεί στην ποιότητα του Χουάν Μουνίθ, σε συνάρτηση και με την παράδοση που έχει «χτίσει» ως παίκτης των γηπεδούχων κόντρα στους Αρκαδες.

Ας θυμηθούμε τα πεπραγμένα του...

*Οι δύο ομάδες συγκρούστηκαν πρόσφατα στο «Θ. Κολοκοτρώνης» για το Κύπελλο, όπου ο Ατρόμητος επικράτησε 3-1 στην παράταση και πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση. Ο Ισπανός ήταν εκ των μεγάλων του πρωταγωνιστών παρότι πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 67', αφού στο 120' διαμόρφωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το μετέπειτα τελικό αποτέλεσμα. Παράλληλα ήταν εκείνος που στο 94' έδωσε την ασίστ στον Κλωναρίδη που με τη σειρά του άνοιξε το σκορ, ενώ για όσους θυμούνται στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας έφτασε κοντά στο γκολ που δεν θα έστελνε το ζευγάρι στον έξτρα χρόνο, αλλά ο γκολκίπερ Παπαδόπουλος του είπε «όχι» και απέκρουσε σε κόρνερ το όμορφο σουτ του.

*Την περασμένη σεζόν ο 30χρονος αγωνίστηκε και στα τρία ματς που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες, δύο για τη regular season και μία στα play outs. Στο μίνι πρωτάθλημα των έξτρα επτά αγώνων έμειναν στην Τρίπολη στο 0-0 και εκείνος αντικαταστάθηκε στο 77', ενώ στην κανονική διάρκεια ο Ατρόμητος επικράτησε 2-0 σε ένα παιχνίδι που φέρει την «υπογραφή» του, αφού βρήκε δίχτυα μόλις 55 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα! Στο «Θ. Κολοκοτρώνης» αντίθετα οι Αρκάδες επικράτησαν με το εκκωφαντικό 6-2 και ο Μουνίθ ήταν από τους ελάχιστους «διασωθέντες» της ομάδας του, καθώς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου μείωσε με έναν «κεραυνό» σε 3-1 και στο 84' έπαιξε για τον Κουλούρη που βρήκε δίχτυα για το τότε 5-2. Ετσι ήταν «μέσα» και στα δύο γκολ της τιμής που σημείωσαν οι Περιστεριώτες.

*To 2020/21 ήταν η πρώτη σεζόν του Μουνίθ στον Ατρόμητο προερχόμενος από τον Βόλο και τον Δεκέμβριο του 2020 αντιμετώπισε για πρώτη φορά τον Αστέρα ως παίκτης του, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του έχασε 2-0 και εκείνος βγήκε αλλαγή στο δεύτερο μισό. Στο Περιστέρι το ζευγάρι αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 και ο Ιβηρας έδωσε την ασίστ για το 1-0 του Μανούσου, γκολ που πάντως δεν ήταν αρκετό στο club του ώστε να φτάσει στη νίκη.

*Ετσι σε 451' που ο Ισπανός έχει αντιμετωπίσει τους Αρκάδες ως παίκτης του Ατρόμητου μετρά τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ, κάτι που σημαίνει πως κατά μέσο όρο κάθε μόλις 75' (και κάτι) σκοράρει ο ίδιος ή «φτιάχνει» κάποιο τέρμα για συμπαίκτη του.

Ο Μουνίθ ως παίκτης του Ατρόμητου vs Αστέρας Τρίπολης

Αγώνες: 6
Λεπτά: 451'
Γκολ: 3
Ασίστ: 3
Γκολ/Ασίστ ανά λεπτά: 1/75,1'

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα