Ολυμπιακός: Στον Ρέντη ο Μαρινάκης, αναμένονται εξελίξεις!

Ολυμπιακός: Στον Ρέντη ο Μαρινάκης, αναμένονται εξελίξεις!

Newsroom
Ολυμπιακός: Στον Ρέντη ο Μαρινάκης, αναμένονται εξελίξεις!

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού με σκοπό να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του και να μιλήσει για τη διαιτησία.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό, λίγες ώρες μετά την ισοπαλία (1-1) στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά και την «επίθεση» που εξαπέλυσαν κατά της κυβέρνησης και όχι μόνο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ισχυρός άνδρας του club, βρίσκεται ήδη στις εγκαταστάσεις της ομάδας στου Ρέντη με σκοπό να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες, αλλά και να κάνει δηλώσεις αναφορικά με τις καταγγελίες των «ερυθρολεύκων».


Την ίδια στιγμή στον σύλλογο αναμένεται να συνεδριάσουν αύριο (7/11), με σκοπό εάν θα υλοποιηθεί η πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι για ενδεχόμενη αποχώρησή τους από το πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα