Η ΠΑΕ Άρης συγκεντρώνει υλικό και θα αποταθεί στη δικαιοσύνη κατά της Αστυνομίας

Newsroom
Η ΠΑΕ Άρης συγκεντρώνει υλικό και θα αποταθεί στη δικαιοσύνη κατά της Αστυνομίας

bet365

Οργή επικρατεί στον Άρη για τη στάση της Αστυνομίας τόσο εντός του γηπέδου του Περιστερίου όσο και εκτός αυτού και μάλιστα η «κίτρινη» ΠΑΕ θα συγκεντρώσει υλικό και τα αποταθεί στη δικαιοσύνη κατά κάθε υπευθύνου.

Στο ημίχρονο του αγώνα στο Περιστέρι οι οπαδοί του Ατρόμητου εκτόξευσαν φωτοβολίδες ευθείας βολής κατά των φίλων του Άρη και μάλιστα έφτασαν στο σημείο να σουλατσάρουν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου υπό την «ανοχή» της Αστυνομίας καθώς η τελευταία αντέδρασε υπερβολικά καθυστερημένα. Πέραν αυτού, υπάρχουν καταγγελίες από τους φίλους του Άρη για επίθεση που δέχθηκαν από τις δυνάμεις των ΜΑΤ κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο.

Οι καταγγελίες έγιναν και στην ΠΑΕ Άρης η οποία ξεκαθάρισε ότι ήδη συγκεντρώνει οπτικό υλικό και σκοπεύει να αποταθεί στη δικαιοσύνη χαρακτηρίζοντας προκλητική τη στάση της Αστυνομίας και των ΜΑΤ. Μάλιστα, ο Άρης σκοπεύει να τοποθετηθεί επισήμως στη διάρκεια της ημέρας και ξεκαθαρίζει ότι «θα λογοδοτήσει κάθε υπεύθυνος» για όλα όσα έλαβαν χώρα στο ημίχρονο αλλά και μετά τον αγώνα στο Περιστέρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα