Άντρατζ Σπόραρ: «Φτιαγμένος» για τα ντέρμπι! (vds)

Άντρατζ Σπόραρ: «Φτιαγμένος» για τα ντέρμπι! (vds)

Νίκος Αθανασίου
Άντρατζ Σπόραρ: «Φτιαγμένος» για τα ντέρμπι! (vds)

bet365

Ο Σλοβένος επιθετικός του Παναθηναϊκού έχει «χτίσει» αξιοσημείωτη παράδοση στα μεγάλα παιχνίδια της καριέρας του και έχει σκοράρει δώδεκα φορές μέχρι στιγμής στα μεγάλα παιχνίδια της ποδοσφαιρικής του ζωής.

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά δώδεκα φορές έχει σκοράρει σε ντέρμπι ο Άντρατζ Σπόραρ. Ο Σλοβένος επιθετικός του Παναθηναϊκού που μέχρι στιγμής αποδεικνύεται απόλυτα επιδραστικός για το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει «χτίσει» μία ξεχωριστή παράδοση στα ντέρμπι που έχει αγωνιστεί στη καριέρα του.

Ο διεθνής στράικερ είναι «φτιαγμένος» για μεγάλα παιχνίδια και έχει γράψει την δική του ιστορία με την φανέλα της Ολίμπια Λουμπλιάνας, της Σλόβαν Μπρατισλάβας, της Σπόρτινγκ Λισαβώνας και πρόσφατα με εκείνη του «τριφυλλιού», θέλοντας να πράξει το ίδιο και το βράδυ της Κυριακής στη Λεωφόρο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Πρώτο του «θύμα» η Μάριμπορ

Στα χρόνια του στην Ολίμπια Λουμπλιάνας ο Σπόραρ είχε αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση κόντρα στη Μάριμπορ. Κατάφερε να σκοράρει τέσσερις φορές κόντρα στον μεγάλο αντίπαλο και να γίνει το αγαπημένο παιδί των οπαδών του συλλόγου. Μάλιστα ένα από αυτά τα τέρματα ήταν και ένα από τα πιο όμορφα της καριέρας του.

«Αγαπημένη» του η Σπάρτακ Τρνάβα

Η συνέχεια δόθηκε στα γήπεδα της Σλοβακίας. Με την φανέλα της Σλόβαν Μπρατισλάβας έπαιξε στα ντέρμπι με την Σπάρτακ Τρνβα και εκεί έκανε πραγματικό... πάρτι! Συνδέθηκε με αντίπαλα δίχτυα έξι φορές και έγινε ένας από τους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία των αναμετρήσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το γκολ στη Μπενφίκα και τα εν Ελλάδι κατορθώματά του

Η παράδοση του Σπόραρ συνεχίστηκε και στην Πορτογαλία όπου σκόραρε μία φορά ως παίκτης της Σπόρτινγκ Λισαβώνας κόντρα στην Μπενφίκα ενώ και στην Ελλάδα έχει προλάβει να κάνει την διαφορά. Στο αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι για το 1-1 και ευστόχησε για το 2-1 από την άσπρη βούλα ενώ στη Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ κέρδισε και πάλι πέναλτι από τον Κοτάρσκι για την «πράσινη» ανατροπή.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα