ΑΕΚ: Οι αριθμοί επιβεβαιώνουν το πόσο μεγάλη θα είναι η απουσία του Βίντα

ΑΕΚ: Οι αριθμοί επιβεβαιώνουν το πόσο μεγάλη θα είναι η απουσία του Βίντα

Newsroom
ΑΕΚ: Οι αριθμοί επιβεβαιώνουν το πόσο μεγάλη θα είναι η απουσία του Βίντα

bet365

Ο τραυματισμός του Ντομαγκόι Βίντα αποτελεί ισχυρό πλήγμα για την αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Η επιβλητική εμφάνιση της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ανέδειξε τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που έχει αρχίσει να μεταδίδει ο Ματίας Αλμέιδα στους παίκτες του, όμως από αυτή προέκυψε και ένας... πονοκέφαλος ενόψει της τελικής ευθείας του πρώτου γύρου. Αυτός ακούει στο όνομα του Ντομαγκόι Βίντα.

Ο Κροάτης αμυντικός υπέστη θλάση στον προσαγωγό και είναι εξαιρετικά αμφίβολο το αν θα προλάβει να ξαναβάλει την φανέλα της Ένωσης σε άλλο παιχνίδι πριν την διακοπή. Αν κάτι τέτοιο γίνει, θα είναι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την τελευταία αγωνιστική, κάτι για το οποίο υπάρχουν πολλές επιφυλάξεις, τόσο λόγω της κατάστασής του, όσο και της συμμετοχής στο Μουντιάλ με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Και αν για το ματς της επόμενης Τετάρτης με τον ΟΦΗ στην OPAP Arena, το πρόβλημα δεν είναι τόσο μεγάλο, δεν μπορεί να πει κανείς το ίδιο για τα άλλα δύο που υπάρχουν, πριν και μετά από αυτό. Την Κυριακή το βράδυ η Ένωση φιλοξενείται από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ μία εβδομάδα αργότερα από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σε δύο επικίνδυνες εξόδους μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε αυτές λοιπόν, ο Ματίας Αλμέιδα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να παρατάξει την ομάδα του, χωρίς ένα από τα πιο βασικά γρανάζια της. Κάτι που επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί που αναδεικνύουν το πόσο σημαντικός είναι ο 33χρονος στόπερ...

Βίντα

Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής φέτος στο πρωτάθλημα, έχοντας συνολικά 941 στο ενεργητικό του, με τον Σέρχιο Αραούχο να τον ακολουθεί με 892.

Επίσης, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά της Super League, είναι ο δεύτερος σε κλεψίματα, έχοντας... γράψει 29 μέχρι στιγμής, την ώρα που ο Νταμιαν Σιμάνσκι είναι πρώτος με 39 και ο Σέρχιο Αραούχο τρίτος με 26.

Τέλος, είναι πρώτος στις επεμβάσεις έχοντας 21 μέχρι τώρα, την ώρα που ο Μουκουντί είναι δεύτερος με 17, έχοντας όμως 4 συμμετοχές λιγότερες.

Θυμίζουμε πως τουλάχιστον για τους αγώνες στην Τρίπολη και με τον ΟΦΗ που σίγουρα θα λείψει, την θέση του στην εντεκάδα θα διεκδικήσουν ο Τζαβέλλας και ο Μήτογλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα