Ολυμπιακός: Οι αποχωρήσεις από το ρόστερ μπορεί να πιάσουν διψήφιο αριθμό

Ολυμπιακός: Οι αποχωρήσεις από το ρόστερ μπορεί να πιάσουν διψήφιο αριθμό

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι αποχωρήσεις από το ρόστερ μπορεί να πιάσουν διψήφιο αριθμό

bet365

Ο Ολυμπιακός είναι και σε μία διαδικασία δρομολόγησης των εξελίξεων για τις αποχωρήσεις παικτών που μπορεί να φτάσουν σε διψήφιο αριθμό.

Από το Gazzetta έχει ήδη διαβάσει για την κατάσταση γύρω από το ρόστερ του Ολυμπιακού, την υπεραριθμία που υπάρχει και τους υποψήφιους προς αποχώρηση για τον Γενάρη. Σε αυτή τη φάση ο αριθμός των παικτών που είναι ιδιαίτερα πιθανό να πουν... αντίο από τους Πειραιώτες μπορεί να είναι ακόμα και διψήφιος (δηλαδή 10 παίκτες)!

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι παίκτες όπως ο Κούτρης και ακόμα & οι Ουί Τζο και Αμπουμπακάρ Καμαρά. Δύσκολα θα αλλάξει κάτι ως προς την... τύχη των Ντε Λα Φουέντε και Μπόουλερ - και ας είναι δανεικοί - ο Λαλά θα πρέπει να θεωρείται ήδη... φευγάτος ενώ στα ερωτηματικά είναι - μεταξύ άλλων - και ο Ανδρούτσος και ενώ μένει να αποσαφηνιστεί εάν τελικώς ο Λάιντνερ πάρει ευκαιρίες ή όχι.

Εάν δούμε δε και τις μεταγραφικές... αναζητήσεις του Ολυμπιακού με στόπερ, δεξιό μπακ αλλά και παίκτες για την επίθεση αυτά τα δεδομένα μπορεί να επιφέρουν και άλλες αποχωρήσεις (πχ στη θέση του δεξιού μπακ ο Άβιλα θεωρείται υπερπολύτιμος αλλά ο Βρσάλικο δεν έχει προσφορά ανάλογη του ονόματος και του συμβολαίου του). Τι σίγουρο είναι πως ακόμα και σε αγώνες όπως με Ναντ μπορεί να κριθεί η διάθεση ή η προσφορά παικτών και πως μετά τις 14 Νοεμβρίου θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα πιο έντονες εξελίξεις πάνω στο θέμα του ρόστερ και των ποδοσφαιριστών που δεν θα συνεχίσουν μετά τον Ιανουάριο στον Ολυμπιακό.

Τα φαβορί για αποχώρηση

  • Ντε Λα Φουέντε
  • Μπόουλερ
  • Λαλά
  • Αμπουμπακάρ Καμαρά
  • Ουί Τζο
  • Κούτρης
@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα