Αστέρας Τρίπολης: Με Άλβαρες, Ριέρα και Ντομίνγκες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Newsroom
Αστέρας Τρίπολης: Με Άλβαρες, Ριέρα και Ντομίνγκες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης γνωστοποίησε την αποστολή του για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα την Δευτέρα (31/10, 18:00), με τους Αρκάδες να μετρούν τέσσερις επιστροφές.

Ο Ηρακλής Μεταξάς είδε τον Καστάνιο να εκτίει την ποινή του στον προηγούμενο ματς με τον ΠΑΟΚ και να τίθεται ξανά στην διάθεσή του ενώ μάχιμοι είναι ξανά και οι Ριέρα, Άλβαρες και Ντομίνγκεθ.

Δεν τα κατάφεραν τελικά οι Μπαράλες και Καρμόνα, που έμειναν εκτός αποστολής, όπως και οι μακροχρόνια τραυματίες Ρούμπεν Γκαρθία, Βαλιέντε και Μπερτόγλιο.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης:

Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Τασουλής, Ατιένθα, Καστάνιο, Αντζουλάς, Ζουκάνκοβιτς, Στάνκο, Τιλίκα, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Γκαρντάφσκι, Ντομίνγκεθ, Σίτο, Προύντζος, Μπαρτόλο, Ρεγκίς και Μπενίτο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα