Ατρόμητος: Χωρίς Μουνίθ στη Λιβαδειά

Newsroom
Ατρόμητος: Χωρίς Μουνίθ στη Λιβαδειά

bet365

Με μια απουσία πάει ο Ατρόμητος για το εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό καθώς ο Μουνίθ δεν κατάφερε να μπει στην αποστολή.

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει την Κυριακή (30/10) εκτός έδρας τον Λεβαδειακό, με τους Περιστεριώτες να αντιμετωπίζουν μόνο ένα πρόβλημα.

Ο Μουνίθ που είχε χάσει προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα δεν κατάφερε να μπει στην αποστολή, με τον Κρις Κόουλμαν να υπολογίζει κανονικά σε όλους τους άλλους ποδοσφαιριστές του.

Στην αποστολή του Ατρόμητου βρίσκονται οι Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Στρούγγης Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Οικονομίδης, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα