Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (28/10) στο Gazzetta!

Newsroom
Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (28/10) στο Gazzetta!

bet365

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου στέκονται στον αποκλεισμού του Ολυμπιακού, παρά το καλό του πρόσωπο, με τα δύο γκολ που μπήκαν στο φινάλε των αγώνων του ομίλου του, στην τεράστια εκδρομή του Παναθηναϊκού στο Βόλο και τον Αιώνιο Πρεσβευτή Θωμά Μαύρο.

Πρωτοσέλιδα Αθλητικών Εφημερίδων: Ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού παρά την καλή εμφάνιση και οι αιχμές για την διαιτησία

Sport Day: «Δεν γίνονται αυτά» ο Ολυμπιακός δέχθηκε γκολ στο 90+3' και η Νάντ σκόραρε στο 90+5' αφήνοντας τους «ερυθρολεύκους» εκτός Ευρώπης.

Live Sport: Εκτός Ευρώπης ο Ολυμπιακός με αιχμές του Μίτσελ για την διαιτησία, ντελίριο των φιλάθλων του Παναθηναϊκού που ετοιμάζονται για ιστορική εκδρομή 15 χιλ. ατόμων στον Βόλο.

ΦΩΣ των Σπορ: Δεν βρήκε τις λύσεις κι έχασε από την Μονακό ο Ολυμπιακός, εκτός Ευρώπης, αλλά με εξαιρετική εμφάνιση στο ποδόσφαιρο.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Ο «ιπτάμενος» Πασχαλάκης, η «UEFA-MAFIA» και η «εκτέλεση» του υπέροχου Ολυμπιακού.

Αθλητικές εφημερίδες: Ο Μαύρος Αιώνιος Πρεσβευτής και το σκάνδαλο με Ζερβίνιο

Ωρα των Σπορ: Η σπουδαία κίνηση της ΠΑΕ ΑΕΚ να κάνει Αιώνιο Πρεσβευτή της ομάδας τον Θωμά Μαύρο.

Metrosport: Το σκάνδαλο με την τιμωρία των δύο αγωνιστικών για τον Ζερβίνιο και τα τέσσερα πράγματα που θέλει ο Λουτσέσκου από τους παίκτες του για το ντέρμπι των «δικεφάλων».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα