Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (27/10) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (27/10) στο Gazzetta

bet365

Ο Ολυμπιακός που θέλει αποτέλεσμα απέναντι στην Φράιμπουργκ για να παραμείνει ζωντανός στην Ευρώπη, οι 10-15 χιλ. Παναθηναϊκού που θα βρεθούν στον Βόλο και η προειδοποίησ της ΑΕΚ στους οπαδούς της για την «OPAP Arena». Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα του Τρίτη (27/10) στο Gazzetta.

Πρωτοσέλιδα Αθλητικών Εφημερίδων: Το παιχνίδι-επιβίωσης του Ολυμπιακού κόντρα στην Φράιμπουργκ και η τεράστια εκδρομή των οπαδών του Παναθηναϊκού στον Βόλο

H SportDay έχει ως κεντρικό θέμα την προσπάθεια του Ολυμπιακού να παραμείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης παίρνοντας αποτέλεσμα κόντρα στην Φράιμπουργκ.

Η LiveSport στο πρωτοσέλιδό της επικεντρώθηκε στις ζωντανές ελπίδες του Ολυμπιακού για την ευρωπαϊκή του επιβίωση, στην παρουσία των 10-15 χιλ. οπαδών του Παναθηναϊκού στον Βόλο, που είναι αποτέλεσμα του Ιβάν, αλλά και στην τελευταία προειδοποίηση της ΑΕΚ προς τους φιλάθλους της να σέβονται το γήπεδο.

Το Φως των Σπορ αναφέρεται στην ηθική υποχρέωση του Ολυμπιακού κόντρα στην Φράιμπουργκ για την ευρωπαϊκή του συνέχεια.

Ο Κόκκινος Πρωταθλητής κυκλοφόρησε και ασχολείται με τον «καυτό» Βεζένκοφ και το «όχι» του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού σε Γερμανούς και Γάλλους.

Αθλητικές εφημερίδες: Η «τρέλα» για ένα εισιτήριο με τον ΠΑΟΚ και η προσπάθεια του Ζίβκοβιτς

Η Αθλητική Ώρα επικεντρώνεται στην τρελή ζήτηση που είχαν τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και το γεγονός πως ο Σιντιμπέ πάει για βασικός.

Η Metrosport ασχολείται με τον Ζίβκοβιτς που θα προσπαθήσει να παίξει έστω και μπαταρισμένος με την ΑΕΚ και το 4/4 που θέλει ο Άρης μέχρι τη διακοπή.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα