Μελισσανίδης: «Εκπλήρωσα το δικό μου όνειρο και όλων των ΑΕΚτζήδων»

Μελισσανίδης: «Εκπλήρωσα το δικό μου όνειρο και όλων των ΑΕΚτζήδων»

Newsroom
 Μελισσανίδης: «Εκπλήρωσα το δικό μου όνειρο και όλων των ΑΕΚτζήδων»

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε για την «OPAP Arena» και στάθηκε στη σημασία και την αξία που έχει για την ΑΕΚ το νέο της «σπίτι».

Η ΑΕΚ μπήκε πρόσφατα στο «σπίτι» της και η «OPAP Arena» αποτελεί πλέον γεγονός. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε στο «Feel Good Radio», όπου στάθηκε ότι η κατασκευή του νέου γηπέδου της Ενωσης ήταν και ένα προσωπικό του όνειρο. «Εκπλήρωσα το δικό μου όνειρο και όλων των ΑΕΚτζήδων, φτιάξαμε ένα γήπεδο στολίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στον ισχυρό άνδρα των «κιτρινόμαυρων» μεταφέρθηκε πως έδωσε μεγάλη χαρά στον κόσμο και εκείνος σχολίασε χαρακτηριστικά πως «η χαρά είναι και δική μου πολύ μεγάλη. Ονειρο ζωής. Πρώτα εκπλήρωσα το δικό μου όνειρο και όλων των ΑΕΚτζήδων. Κουραστήκαμε, αλλά τα καταφέραμε Εχουμε φτιάξει ένα γήπεδο στολίδι, πρότυπο και πρέπει τώρα και οι νέοι μας να το διαφυλάξουν, να το προσέξουν και να παραμείνει πάντα έτσι όμορφο όπως το παραδίδουμε».

Μάλιστα του μεταφέρθηκε πως το club μετρά μόνο νίκες (3χ3) από όταν άρχισε να χρησιμοποιεί την «OPAP Arena» και τότε εκείνος υπογράμμισε τη δυναμική που προσφέρει στην ομάδα μία τόσο «δυνατή» έδρα που μάλιστα βρίσκεται και στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Το γήπεδο δίνει πάντα την δική του δυναμική αλλά έχουμε και καλή ομάδα. Ολα αυτά τα χρόνια παίζαμε σε αυτό το Νταχάου εκεί, ούτε να το ακούω δεν θέλω αυτό το γήπεδο. Το άχαρο, το ψυχρό ΟΑΚΑ. Αλλά τώρα έχουμε το γήπεδο μας, έχουμε και την δεύτερη έδρα μας στα Σπάτα αν χρειαστεί, οπότε βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα