Άρης: Στη λίστα των επιθετικών είναι και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

Άρης: Στη λίστα των επιθετικών είναι και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

Άρης: Στη λίστα των επιθετικών είναι και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

bet365

Ο Άρης θα προχωρήσει στην απόκτηση επιθετικού και μέσα στα σενάρια που εξετάζονται είναι η επιστροφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά ο οποίος το καλοκαίρι παραχωρήθηκε στον Ολυμπιακό.

Στην πρόσφατη συνάντηση μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Άλαν Πάρντιου οι δύο άνδρες συμφώνησαν για τις ενισχυτικές ενέργειες στις οποίες πρέπει να προχωρήσει η ομάδα στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, καταλήγοντας στην απόφαση απόκτησης ενός αμυντικού χαφ κι ενός επιθετικού. Πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι μέσα στη λίστα των επιθετικών που απασχολούν τους «κίτρινους» είναι και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στο «Κλ. Βικελίδης» και το περασμένο καλοκαίρι παραχωρήθηκε στον Ολυμπιακό.

Ο Άρης δεν έχει καταλήξει στον Μαυριτανό επιθετικό αλλά σκέφτεται πολύ σοβαρά να κινηθεί για να επαναφέρει τον ποδοσφαιριστή στη Θεσσαλονίκη εκτιμώντας τα χαρακτηριστικά του καθώς επίσης και ότι μπορεί να ταιριάξει με τους υπάρχοντες φορ στην κορυφή της επίθεσης. Παράλληλα, θεωρείται ότι θα αποτελέσει μια κίνηση χαμηλού ρίσκο δεδομένης της γνώσης του περιβάλλοντος από τον Αμπουμπακάρ Καμαρά όσο φυσικά και των συνθηκών στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Το καλοκαίρι του 2021 ο Αμπουμπακάρ Καμαρά μπήκε στη λίστα των πιο δαπανηρών μεταγραφών στην ιστορία του Άρη καθώς οι «κίτρινοι» τον είχαν αποκτήσει από τη Φούλαμ έναντι ποσού της τάξεως των 3.5 εκατομμυρίων ευρώ. Συμπεριλαμβανομένων και των απολαβών του ίδιου του ποδοσφαιριστή – είχε υπογράψει 4ετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές μεταξύ 3 – 3.5 εκατ. ευρώ – το κόστος της μεταγραφής άγγιξε τα 7 εκατ. ευρώ. Με 10 γκολ σε 35 αγώνες ο 28χρονος επιθετικός δεν πρόσφερε μεν την ασφάλεια στο γκολ αλλά ανταποκρίθηκε στις υπόλοιπες αγωνιστικές ευθύνες του. Η ποιότητά των εμφανίσεών του αποδείχθηκε μέσα από το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ο οποίος αγόρασε τα δικαιώματά του το περασμένο καλοκαίρι.

Μόνο που στην ομάδα του Πειραιά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως ενδεχομένως θα περίμενε ο ίδιος. Ήταν εκτός αποστολής, στα παιχνίδια που ήταν στο πλάνο του εκάστοτε προπονητή του Ολυμπιακού δεν είχε χρόνο συμμετοχής και συνολικά στον Ολυμπιακό αγωνίστηκε σε μόλις πέντε παιχνίδια καταγράφοντας 181 λεπτά συμμετοχής. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή έχει μπροστά του τόσο τον Ελ Αραμπί όσο και τον Μπακαμπού και θεωρείται δύσκολο να βρει χρόνο συμμετοχής και ρόλο στην ομάδα.

Υπό αυτές τις συνθήκες, βάσει και των δεδομένων που αναφέραμε παραπάνω, η περίπτωση του Αμπουμπακάρ Καμαρά απασχολεί τον Άρη διότι επικρατεί η αίσθηση ότι μπορεί να ταιριάξει με τους τωρινούς επιθετικούς και ότι δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής καθώς γνωρίζει το περιβάλλον του Άρη. Δεν είναι η μοναδική περίπτωση που βρίσκεται στο προσκήνιο, σίγουρα όμως είναι από τις πιο αξιόλογες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα