Άρης: Με πολλές απουσίες κόντρα στον Παναθηναϊκό

Άρης: Με πολλές απουσίες κόντρα στον Παναθηναϊκό

Άρης: Με πολλές απουσίες κόντρα στον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Άρης θα παραταχθεί με πολλές απουσίες στη Λεωφόρο για τον αγώνα (23/10, 19:30) με τον Παναθηναϊκό καθώς εκτός αποστολής έμειναν και οι Ντάνιελ Μαντσίνι, Γιάκουμπ Μπράμπετς.

Εκτός της δυναμικής του Παναθηναϊκού ο Άρης έχει να διαχειριστεί και τις σοβαρές απουσίες του καθώς στη δεδομένη του Σέικ Ντουκουρέ προστέθηκαν ακόμη τρεις. Η επιστροφή του Γιάκουμπ Μπράμπετς στις προπονήσεις δεν τον επανέφερε και στην αποστολή της ομάδας καθώς, όπως προανήγγειλε από χθες (21/10) ο Άλαν Πάρντιου, ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός κρίθηκε ανέτοιμος και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Λογικά θα επιστρέψει την ερχόμενη εβδομάδα στον αγώνα με τον ΟΦΗ στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο Βρετανός προπονητής δήλωσε την πρόθεση να περιμένει τον Ντάνιελ Μαντσίνι μέχρι τη σημερινή (22/10) τελευταία προπόνηση αλλά ο Αργεντίνος δεν κατάφερε να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα. Ως εκ τούτου έμεινε εκτός αποστολής. Στην πραγματικότητα, δεν θα μπορούσε να υπάρξει διαφορετική εξέλιξη των πραγμάτων από τη στιγμή που ο 26χρονος επιθετικός έχασε όλο το στάδιο της προετοιμασίας.

Σε αυτές τις απουσίες προστέθηκε και η αντίστοιχη του Ράφαελ Καμάτσο ο οποίος λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό δεν συμμετείχε στις προπονήσεις του τελευταίου 48ώρου και τέθηκε εκτός αγώνα.
Κι έτσι η αποστολή αποτελείται από τους Κουέστα, Σιαμπάνη, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Μάνου Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία, Ζερβίνιο, Γκρέι, Εμπακατά, Ενκουλού, Ντιόπ, Πάλμα, Οντουμπάτζο, Πίρσμαν, Μαζικού, Ετέμπο, Μαρμαρίδης, Χατζηιωάννου, Παναγίδης.

Ο Φαμπιάνο

Μετρημένα τα κουκιά για την 11αδα

Οι απουσίες σημαντικών ποδοσφαιριστών ως ένα βαθμό προεξοφλούν τις αποφάσεις για το σχήμα που θα χρησιμοποιήσει ο Άλαν Πάρντιου στη Λεωφόρο και φυσικά τα πρόσωπα στα οποία θα βασιστεί. Εκτός δηλαδή της δεδομένης διατήρησης των Οντουμπάτζο, Μαζικού στα αμυντικά άκρα, στο κέντρο της άμυνας θα παραμείνουν οι Φαμπιάνο, Ενκουλού. Ερωτηματικό υπάρχει για τον παρτενέρ του Πίτερ Ετέμπο στον άξονα της μεσαίας γραμμής όπου ο Βρετανός τεχνικός καλείται να αποφασίσει μεταξύ των Μπριάν Νταμπό και Πάπε Σέικ Ντιόπ. Κανείς από τους δύο δεν έχει πείσει με τη μέχρι στιγμής παρουσίας του αλά η επιλογή του πρώτου μοιάζει ασφαλέστερη.
Ο Μάνου Γκαρθία προβλέπεται να επιστρέψει στην 11αδα για να αγωνιστεί μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ ενώ για τα επιθετικά άκρα το δίδυμο των Χουάν Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες. Ως επιλογή υπάρχει αυτή του Λουίς Πάλμα αλλά και του Ζερβίνιο στο ενδεχόμενο που επιλεγεί ο Άντρε Γκρέι για την κορυφή της επίθεσης, σενάριο το οποίο θεωρείται και επικρατέστερο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα