G-Betting: Έχει αξία το γκολ του Άρη στη Λεωφόρο

G-Betting G-Betting
G-Betting: Έχει αξία το γκολ του Άρη στη Λεωφόρο
Η ένατη αγωνιστική της Superleague συνεχίζεται την Κυριακή, με το Παναθηναϊκός-Άρης να ξεχωρίζει.

Την Κυριακή 9 Οκτώβρη σερβίρεται το κυρίως πιάτο της ένατης αγωνιστικής της Superleague με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις και το ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη να ξεχωρίζει.

Ξεκίνημα στις 16:00 όπου ο Ιωνικός κοντράρεται με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Γιαννιώτες προέρχονται από 5 σερί over 2.5 κάτι που σημαίνει πως δέχονται και βάζουν γκολ. Οι Νικαιώτες καίγονται για νίκη, αφού βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και θέλουν να αρχίσουν αντεπίθεση. Μπορούν να σκοράρουν στην έδρα τους και να κάνουν ροντέο το ματς απέναντι σε μια ομάδα που δεν εμπνέει σιγουριά στην άμυνα της. Πάμε στο over 2.5 που προσφέρεται στο 2.15.

γη

Στις 19:30 έχουμε το ματς του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα από την Τρίπολη σκοράρει με το σταγονόμετρο και έχει πετύχει 6 γκολ συνολικά μέχρι τώρα. Από την άλλη η ομάδα του Λουτσέσκου προέρχεται από το μεγάλο διπλό κόντρα στον Ολυμπιακό. Έχει την ψυχολογία και θα πιέσει από την αρχή. Μια επιλογή που έχει ρισκό όμως προσφέρεται σε καλή απόδοση για τη φόρα που θα έχει ο ΠΑΟΚ, είναι το σκορ πολλαπλων επιλογών 1-0 ή 2-0 ή 3-0 που δίνεται στο 2.37.

γ

Tέλος ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη στη Λεωφόρο. Οι πράσινοι έχουν 8χ8 στο πρωτάθλημα και θέλουν να διευρύνουν το σερί τους, ενώ η ομάδα του Πάρνιου ψάχνεται ειδικά στα χαφ και ψάχνει μια μεγάλη εμφάνιση, έχοντας μεσοεπιθετική ποιότητα. Αμφίβολο το αν θα ξεκινήσει ο Αίτόρ κάτι που μπορεί να παίξει τον ρόλο. Ο Παναθηναϊκός δεν δέχεται εύκολα γκολ, όμως ο Άρης μπορεί να βρει έστω ένα με Μαντσίνι, Ιτούρμπε, Γκαρθία και Γκρέι. Στον αντίποδα το τριφύλλι σκοράρει σε κάθε ματς. Το goal/goal στο 2.15 σε δελεάζει.

γη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

G-Betting
G-Betting