ΟΦΗ: Νο1 φαβορί ο Βάλντας Νταμπράουσκας

ΟΦΗ: Νο1 φαβορί ο Βάλντας Νταμπράουσκας

Newsroom
ΟΦΗ: Νο1 φαβορί ο Βάλντας Νταμπράουσκας

bet365

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας από τη Λιθουανία προβάλει ως ο επικρατέστερος και το απόλυτο φαβορί ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ.

Στην ξένη αγορά φαίνεται πως θα στραφεί ο ΟΦΗ, σε ότι αφορά τον διάδοχο του Νίκου Νιόπλια στην τεχνική του ηγεσία. Αφού εξετάστηκαν διάφορες περιπτώσεις εντός και εκτός συνόρων, αυτή τη στιγμή το Νο1 φαβορί (και μοναδικό σε μεγάλο βαθμό) ώστε να αναλάβει τα «ηνία» είναι ο Βάλντας Νταμπράουσκας.

Πρόκειται για τον 45χρονο κόουτς από τη Λιθουανία, ο οποίος ήταν μέχρι και τον περασμένο μήνα στη Χάιντουκ Σπλιτ με την οποία μάλιστα κατέκτησε πέρσι το Κύπελλο Κροατίας.

Ανδρωμένος ποδοσφαιρικά στην Αγγλία όπου πέρασε από τα τμήματα υποδομής ομάδων όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Φούλαμ, το 2009 ανέλαβε την U17 της χώρας του και το 2011 την U19. Στην πορεία μεταπίδησε σε συλλογικό επίπεδο και την Εκτράνας, ενώ από το 2017 είναι στο εξωτερικό όπου πριν την Χάιντουκ βρέθηκε μεταξύ άλλων σε Γκόριτσα και Λουντογκόρετς.

Με την τελευταία μάλιστα το 2020/21 κατέκτησε και το πρωτάθλημα Βουλγαρίας, ενώ μετρά ακόμη πέντε εγχώριους τίτλους (δύο πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα). Εύλογα μετρά «παρουσίες» και στα Κύπελλα Ευρώπης (24 ματς, 8-5-11 το ρεκόρ του).

Κατά μία πηγή μάλιστα ενδέχεται τη Δευτέρα να είναι στις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ» για το ματς με τη Λαμία και είναι ο επικρατέστερος να ανακοινωθεί από το club.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα