Ατρόμητος: Τρίτος σε συμμετοχές στην ιστορία του ο Κιβρακίδης

Ατρόμητος: Τρίτος σε συμμετοχές στην ιστορία του ο Κιβρακίδης

Newsroom
Ατρόμητος: Τρίτος σε συμμετοχές στην ιστορία του ο Κιβρακίδης

bet365

Ο Ατρόμητος έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Κυριάκο Κιβρακίδη που έγινε ο τρίτος σε συμμετοχές ποδοσφαιριστής στην ιστορία της ομάδας.

Ο 30χρονος Έλληνας δεξιός οπισθοφύλακας και αρχηγός των Περιστεριωτών έφτασε τα 210 παιχνίδια με την φανέλα της ομάδας στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο Ελλάδος την Τετάρτη (19/10) κι έτσι ανέβηκε στην τρίτη θέση του πίνακα των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές με την φανέλα του «αστεριού».

Πλέον, ο Κυριάκος Κιβρακίδης βρίσκετια πίσω από τις θρυλικές μορφές του συλλόγου, Χαβιέρ Ούμπιδες και Εντουάρντο Μπρίτο, οι οποίοι έχουν αντίστοιχα 278 και 287. Ο 30χρονος, που είναι γεννημένος στο Βερολίνο, έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και βρίσκεται σ' αυτήν από τον μακρινό Γενάρη του 2014, όταν και αποκτήθηκε από τον Αιγινιακό.

Η ανάρτηση με την οποία τον συνεχάρη ο Ατρόμητος:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα