ΟΦΗ: Περίμεναν την αποστολή στο αεροδρόμιο οι οπαδοί

ΟΦΗ: Περίμεναν την αποστολή στο αεροδρόμιο οι οπαδοί

Newsroom
ΟΦΗ: Περίμεναν την αποστολή στο αεροδρόμιο οι οπαδοί

bet365

Την αποστολή περίμεναν στο αεροδρόμιο της Κρήτης οι οπαδοί του ΟΦΗ μετά τον αποκλεισμό από την Κηφισιά.

Μία από τις εκπλήξεις του Κυπέλλου Ελλάδας ήταν ο αποκλεισμός του ΟΦΗ από την Κηφισιά μετά την ήττα με 1-0 στην Καισαριανή.

Ο κρητικός σύλλογος παρουσίασε ένα κακό πρόσωπο και αυτό, σε συνδυασμό με το κακό ξεκίνημα στη Superleague έφερε το ξέσπασμα των οπαδών του.

Συγκεκριμένα, φίλοι της ομάδας περίμεναν την αποστολή στο αεροδρόμιο της Κρήτης ώστε να μιλήσουν με τους παίκτες για την κατάσταση, με το κλίμα να είναι φορτισμένο χωρίς να ξεφύγει από τα όρια.

Οι ποδοσφαιριστές τα «άκουσαν» από τους οπαδούς και στη συνέχεια βγήκαν μπροστά τόσο ο αρχηγός του ΟΦΗ, Κώστας Γιαννούλης όσο και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Ηλίας Πουρσανίδης, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως θα κάνουν τα πάντα για να αλλάξει η κατάσταση.

Πηγή: Gentikoule.gr

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα