Παναθηναϊκός: Για πρώτη φορά στη σεζόν διαθέσιμα τα κορυφαία του επιθετικά ''όπλα''

Παναθηναϊκός: Για πρώτη φορά στη σεζόν διαθέσιμα τα κορυφαία του επιθετικά ''όπλα''

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Για πρώτη φορά στη σεζόν διαθέσιμα τα κορυφαία του επιθετικά ''όπλα''

bet365

Μπερνάρντ, Αϊτόρ, Παλάσιος και Σπόραρ ετοιμάζονται να παίξουν για πρώτη φορά μαζί, στη βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός οδηγεί την κούρσα του φετινού πρωταθλήματος με αυτό το εντυπωσιακό 8/8, το οποίο αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία για το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αν αναλογιστούμε ότι ποτέ μέχρι και σήμερα οι ''πράσινοι'' δεν αγωνίστηκαν με όλα τα διαθέσιμα ''όπλα'' τους, λόγω τραυματισμών. Μάλιστα, το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον Άρη θα είναι το πρώτο όπου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα βρεθούν στην ίδια ενδεκάδα από την αρχή, τα πιο σημαντικά δημιουργικά ''εργαλεία'' του Τριφυλλιού.

Ο Μπερνάρντ, ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα και ο Άντρατζ Σπόραρ. Χρειάστηκε να φτάσει το ημερολόγιο στα τέλη Οκτωβρίου και την 9η αγωνιστική για να συνυπάρξουν αυτοί οι τέσσερις, με τον Γιοβάνοβιτς όπως είναι λογικό να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Ας θυμηθούμε τι είχε συμβεί στα προηγούμενα οκτώ παιχνίδια του Παναθηναϊκού στη SL1:

  • Στη πρεμιέρα με τον Ιωνικό(1-0) δεν ήταν διαθέσιμος ο Μπερνάρντ λόγω του προβλήματος στον ώμο.
  • Στο διπλό επί του ΟΦH(2-0), απουσίαζε και πάλι ο Βραζιλιάνος μέσος.
  • Kόντρα στον Λεβαδειακό(1-0), ήταν ξανά εκτός ο Μπερνάρντ.
  • Στο νικηφόρο ντέρμπι επί της ΑΕΚ(2-1) ο Σπόραρ βγήκε στο 77' και ο ανέτοιμος ακόμη Μπερνάρντ μπήκε στο 78' στη θέση του Αϊτόρ.
  • Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα(3-0), ο Μπερνάρντ πέρασε ως αλλαγή στο 46᾽ αντί του Κουρμπέλη αλλά ο Σπόραρ λόγω τραυματισμού είχε τεθεί νοκ-άουτ από το 37'.
  • Στη Τούμπα(2-1) έμεινε εκτός αποστολής ο Σεμπάστιαν Παλάσιος λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα και στη θέση του ξεκίνησε ο Μπερνάρντ.
  • Με Αστέρα Τρίπολης(1-0) και Λαμία(2-0) ο Άντρατζ Σπόραρ ήταν εκτός αποστολής λόγω διαστρέμματος.

Ποτέ μέχρι σήμερα, λοιπόν, αυτοί οι τέσσερις δεν έχουν συνυπάρξει πάνω στο χορτάρι και όπως είναι λογικό οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες για την παραγωγικότητα του Παναθηναϊκού μεγαλώνουν με αυτό το πολύ δυνατό κουαρτέτο μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα