Ολυμπιακός: Στα «ραντάρ» ο Ίσακ

Ολυμπιακός: Στα «ραντάρ» ο Ίσακ

Newsroom
Ολυμπιακός: Στα «ραντάρ» ο Ίσακ

bet365

Το όνομα του Μάικλ Ίσακ έρχεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό καθώς το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μπορεί να απέχουμε 2,5 μήνες από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αλλά τα ονόματα στο προσκήνιο του Ολυμπιακού πάνε και έρχονται συνεχώς.

Νέα δημοσιεύματα από την Πολωνία συνδέεουν τους Πειραιώτες με τον Μάικλ Ίσακ. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Πιοτρ Κοζμίνσκι, ο 29χρονος φορ είναι από τους παίκτες που παρακολουθούν οι «ερυθρόλευκοι» ενόψει Γενάρη.

Συγκεκριμένα, το συμβόλαιο του Σουηδού επιθετικού της Λεχ Ποζνάν εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι, και αυτό σημαίνει πως μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει ως ελεύθερος από τον Γενάρη.

Το όνομά του έχει ακουστεί ξανά για τον Ολυμπιακό και όχι άδικα καθώς μετράει 12 γκολ σε 21 παιχνίδια φέτος σε όλες τις διοργανώσεις ενώ έχει πετύχει 50 τέρματα συνολικά μέσα σε 2,5 χρόνια στην Πολωνία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα