Άρης: Αύριο (21/10) η απόφαση για τον Μαντσίνι

Άρης: Αύριο (21/10) η απόφαση για τον Μαντσίνι

Newsroom
Άρης: Αύριο (21/10) η απόφαση για τον Μαντσίνι

bet365

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και αύριο (21/10) θα αποφασιστεί αν θα είναι στην αποστολή του Άρη για τον αγώνα (23/10) με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Η κατάσταση του Αργεντίνου επιθετικού παρουσίασε βελτίωση υπό την έννοια ότι εκεί που το πρόγραμμά του περιλάμβανε μόνο θεραπείες, σήμερα (20/10) προπονήθηκε μόνος του σε μια προσπάθεια να ανεβάσει ρυθμούς. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι βέβαιη η παρουσία του στην αποστολή της ομάδας στον αγώνα (23/10) με τον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή μάλιστα που δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Η τελική απόφαση για τον Ντάνιελ Μαντσίνι θα ληφθεί στην αυριανή (21/10) προπόνηση όπου θα δοκιμάσει να προπονηθεί σε εντονότερο ρυθμό. Ουσιαστικά είναι απίθανο να μπει στο πλάνο του Άλαν Πάρντιου για να ξεκινήσει στο παιχνίδι, θα διαπιστωθεί όμως αν μπορεί να είναι στην αποστολή ούτως ώστε να χρησιμοποιηθεί στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα