Άρης: Παραμένει εκτός ο Μαντσίνι, επιστρέφει ο Ντουκουρέ

Άρης: Παραμένει εκτός ο Μαντσίνι, επιστρέφει ο Ντουκουρέ

Newsroom
Άρης: Παραμένει εκτός ο Μαντσίνι, επιστρέφει ο Ντουκουρέ

bet365

Την Παρασκευή (21/10) θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Ντάνιελ Μαντσίνι στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ενώ μια ημέρα αργότερα αναμένεται ο Σέικ Ντουκουρέ στη Θεσσαλονίκη.

Ο Σέικ Ντουκουρέ τραυματίστηκε στο εγχειρισμένο γόνατό του την παραμονή του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης» μέσα του περασμένου Σεπτέμβρη. Χρειάστηκε να μεταβεί στην Ισπανία για να εξεταστεί από τον ιατρό ο οποίος τον χειρούργησε. Του συστήθηκε να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή και η εκτίμηση που διατυπώθηκε επισήμως στις αρχές του Οκτώβρη προέβλεπε επιστροφή στη δράση έπειτα από τρεις εβδομάδες. Σε αυτό το διάστημα ο Ιβοριανός μέσος ήταν στην Ισπανία ακολουθώντας το πρόγραμμα που του συστήθηκε και το Σάββατο (22/10) αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη όπου και θα διευκρινιστεί πότε θα είναι σε θέση να μπει στο πλάνο του προπονητή του.

Σε ότι αφορά τον Ντάνιελ Μαντσίνι και σήμερα (19/10) παρέμεινε εκτός προπόνησης καθώς συνέχισε το πλάνο θεραπείας του συνδυάζοντάς το με γυμναστήριο. Η συμμετοχή του στον αγώνα (23/10) με τον Παναθηναϊκό παραμένει εξαιρετικά αμφίβολα και επί της ουσίας την Παρασκευή θα αποφασιστεί αν θα είναι ή όχι στην αποστολή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα