Ολυμπιακός: Ο Ουί Τζο είναι ο 2ος σε χρόνο συμμετοχής από τους φορ αλλά δεν έχει σκοράρει (vid)

Ολυμπιακός: Ο Ουί Τζο είναι ο 2ος σε χρόνο συμμετοχής από τους φορ αλλά δεν έχει σκοράρει (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Ουί Τζο είναι ο 2ος σε χρόνο συμμετοχής από τους φορ αλλά δεν έχει σκοράρει (vid)

bet365

Ο Κορεάτης διεθνής επιθετικός αποτελεί μία ηχηρή αγωνιστική απογοήτευση από τις φετινές μεταγραφές της ομάδας του Ολυμπιακού αν και αποκτήθηκε για βασικός.

Στα 30 του χρόνια ο Ουί Τζο Χουάνγκ αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό ως δανεικός από τη Φόρεστ με το πλάνο να είναι βασικός φορ στους Πειραιώτες. Μάλιστα ο Κορεάτης διεθνής έπρεπε να πειστεί για το πρόζεκτ της Ελλάδας καθώς ήθελε αρχικά να αγωνιστεί σε άλλο Πρωτάθλημα (σε μία πιο μεγάλη Λίγκα). Έψαχνε δηλαδή μία ομάδα σε Αγγλία, Γερμανία ή αλλού.

Ήταν 26 Αυγούστου όταν ο έμπειρος παίκτης με θητεία στη Γαλλία έκλεινε και τυπικά στον Ολυμπιακό. Έκτοτε έχει πάρει ουκ ολίγες ευκαιρίες και μάλιστα περισσότερες από πολλά άλλα νέα πρόσωπα του ρόστερ των Πειραιωτών.

Σε σημείο που ο Ουί Τζο είναι ο Νο2 φορ σε χρόνο συμμετοχής στο φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού. Σε 9 ματς φέτος στον Ολυμπιακό έχει 443 λεπτά παρουσίας χωρίς γκολ. Συνολικά φέτος σε 11 αγώνες σε Ελλάδα, Ευρώπη και Γαλλία έχει 463 λεπτά, όπου δεν έχει βρει δίχτυα και έχει μόλις 1 ασίστ στον πειραϊκό σύλλογο.

Ο Αραμπί είναι ο πρώτος σε χρόνο με 648 λεπτά αλλά έχοντας 3 γκολ και 1 ασίστ σε 14 αγώνες. Ο Σεντρίκ Μπακαμπού από τη μεριά του έχει 278 λεπτά σε 4 ματς με 3 γκολ. Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά επίσης δεν έχει γκολ με τον Ολυμπιακό αλλά με μόλις 182 λεπτά σε 5 ματς.

Η ασίστ του Ουί Τζο είναι στο παιχνίδι με τον Ιωνικό (στην πάσα του στο γκολ του Μπιέλ). Ο Κορεάτης γενικότερα δείχνει έξω από τα νερά του, δεν φαίνεται να έχει προσαρμοστεί και από πλευράς εικόνας αν και αρχικά είχε αποκτηθεί ακόμα και για... ενδεκαδάτος είναι ο χειρότερος σε απόδοση στράικερ απ' όλους στον φετινό Ολυμπιακό.

Έχει βέβαια τη σημασία του πως είναι δανεικός, οπότε μετά το πέρας της σεζόν μπορεί να αποχωρήσει. Η ουσία είναι πάντως πως ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει γενικά τον αναμενόμενο αριθμό γκολ από τους φορ του και έχει 2 παίκτες στη γραμμή κρούσης του που δεν έχουν σκοράρει καν ακόμα. Ένας από αυτούς τους δύο είναι ο Ουί Τζο.

Οι αριθμοί των φορ στον Ολυμπιακό

  • Αραμπί: 3 γκολ σε 648 λεπτά
  • Μπακαμπού: 3 γκολ σε 278 λεπτά
  • Ουί Τζο Χουάνγκ: κανένα γκολ σε 443 λεπτά
  • Αμπουμπακάρ Καμαρά: κανένα γκολ σε 182 λεπτά

Οι προηγούμενες σεζόν του Ουί Τζο

  • 2021-2022: 11 γκολ και 2 ασίστ σε 33 αγώνες
  • 2020-2021: 12 γκολ και 3 ασίστ σε 37 αγώνες
  • 2019-2020: 6 γκολ και 2 ασίστ σε 26 αγώνες
@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα