Επίσημο: Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Ουί Τζο Χουάνγκ στον Ολυμπιακό από τη Φόρεστ

Επίσημο: Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Ουί Τζο Χουάνγκ στον Ολυμπιακό από τη Φόρεστ

Newsroom
Επίσημο: Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Ουί Τζο Χουάνγκ στον Ολυμπιακό από τη Φόρεστ

bet365

Ο διεθνής Κορεάτης επιθετικός είναι και επίσημα πια παίκτης της ομάδας του Ολυμπιακού με τη Φόρεστ να ανακοινώνει τον δανεισμό του για να ακολουθεί μετά ο πειραϊκός σύλλογος.

Ουί Τζο Χουάνγκ και επίσημα στον Ολυμπιακό μετά τη σχετική ανακοίνωση της Φόρεστ. Η Φόρεστ ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς Κορεάτη από τη Μπορντό και πως ο παίκτης θα δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό για το 2022-2023. Ο Ουί Τζο Χουάνγκ θα πλαισιώσει Αραμπί και Αμπουμπακάρ Καμαρά και προορίζεται ακόμα και για βασικός φορ στον Ολυμπιακό.

Στη συνέχεια τον ανακοίνωσε και ο Ολυμπιακός ως εξής:

Στον Ολυμπιακό ο Ουί Τζο Χουάνγκ. Ανακοίνωση για την απόκτηση του διεθνούς Κορεάτη επιθετικού, Ουί Τζο Χουάνγκ. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ουί Τζο Χουάνγκ, με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο 29χρονος επιθετικός γεννήθηκε στις 28 Αυγούστου 1992 και είναι 45 φορές διεθνής με την ομάδα της Νότιας Κορέας, με απολογισμό 15 γκολ.

Το 2013 αγωνίστηκε στη Σόνγκναμ της Νότιας Κορέας, όπου έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και σε σύνολο 163 αγώνων σημείωσε 43 γκολ και μοίρασε 12 ασίστ.

Τον Ιούνιο του 2017 πήρε μεταγραφή στην Γκάπα Οσάκα της Ιαπωνίας και σε δύο χρόνια αγωνίστηκε 71 φορές, με 31 γκολ και επτά ασίστ. Στην Ευρώπη έπαιξε για πρώτη φορά με την Μπορντό, όπου πήρε μεταγραφή τον Ιούλιο του 2019 και σε 98 ματς έβαλε 29 γκολ και είχε επτά ασίστ.


@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα