Λύρατζης: «Αφιερωμένη στον 'Καίσαρα'»

Λύρατζης: «Αφιερωμένη στον 'Καίσαρα'»

Newsroom
 Λύρατζης: «Αφιερωμένη στον 'Καίσαρα'»

bet365

Ο Λευτέρης Λύρατζης δεν ξέχασε τον Σταύρο Σαράφη που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή και αφιέρωσε στη μνήμη του τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού.

Ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής (2-1) από το Φάληρο και ο Λευτέρης Λύρατζης αφιέρωσε τη νίκη στη μνήμη του Σταύρου Σαράφη, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή και ήταν κοντά στους νεαρούς παίκτες της ομάδας από τις ακαδημίες της. «Το να κερδίζεις ένα ντέρμπι είναι σημαντικό. Είχαμε ένα κίνητρο να παίξουμε για τον 'Καίσαρα»' τον Σταύρο Σαράφη που έφυγε από τη ζωή και του αφιερώνουμε τη νίκη. Τον γνώριζα πολύ καλά προσωπικά και είμαστε δυστυχισμένοι που έφυγε από τη ζωή», είπε σχετικά στην Cosmote TV.

Ο μπακ των Θεσσαλονικιών σχολίασε ακόμη ότι «Ο στόχος ήταν ένας. Να παίξουμε κυριαρχικά και να σκοράρουμε ένα γρήγορο γκολ. Τα καταφέραμε. Μετά το 1-1, βρήκαμε τρόπο να σκοράρουμε και πάλι και πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Δεν υπήρξε κάποια οδηγία να επιτεθούμε από την πλευρά μου έτσι βγήκε το παιχνίδι». Οσο για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν δέχθηκε γκολ στο φινάλε όπως συνέβη σε Λιβαδειά και Κρήτη σχολίασε ότι «ήταν θέμα ψυχολογίας και καθαρού μυαλού που μας έλειψε στα προηγούμενα παιχνίδια».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα