ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 2-2:«Απόδραση» με Ντιουσέ

Δημήτρης Τομαράς

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε δύο φορές με τους Ροσέρο και Μπαλάν και κρατούσε ως το 90' στα χέρια του ένα πολύτιμο τρίποντο. Σε εκείνο το λεπτό ο Ντιουσέ με καταπληκτικό σουτ ισοφάρισε σε 2-2 και έδωσε στον ΟΦΗ ένα υπερπολύτιμο βαθμό!

Σε ένα ματς γεμάτο φάσεις αλλά και με τέσσερα γκολ ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ έμειναν στο 2-2. Δύο φορές προηγήθηκε ο ΠΑΣ αλλά δεν κράτησε το υπέρ του σκορ. Ήρωας για τον ΟΦΗ ο σκόρερ του 2-2, Ντιουσέ.

Πως ξεκίνησαν οι δύο αντίπαλοι

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε τον αγώνα με γκολκίπερ τον Πριόρ, άμυνα με Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκη και Κιάκο, άξονα με Καραχάλιο και Μπιλμπάο και πίσω από τον Ροσέρο τους Μορέιρα, Τζίμα και Παμλίδη.

Ο φιλοξενούμενος ΟΦΗ άρχισε τον αγώνα με γκολκίπερ τον Μανδά, άμυνα με Διαμαντή και Βούρο και στα δύο άκρα Μαρινάκη και Μπαλογιάννη. Κέντρο με Μεγιάδο, Περέα και Τοράλ πίσω από τον φορ Γκερέρο και στα δύο άκρα της επίθεσης τους Λάρσον και Ντίκο.

ΠΑΣ1

Ο ΠΑΣ βρήκε το γκολ αλλά το ημίχρονο ήταν ισορροπημένο

Στο α' 45λεπτο ο ΠΑΣ Γιάννινα σκόραρε από μία αμυντική αδράνεια του ΟΦΗ. Ωστόσο εάν δει κανείς το ημίχρονο μάλλον το πιο δίκαιο θα ήταν να τελειώσει στο 0-0 ή στο 1-1 βάσει ευκαιριών.

Στο 1ο λεπτό ο Ροσέρο είχε σουτ που αποκρούστηκε. Στο 9' ο Μπαλογιάννης είχε ένα σουτ έξω και στο 14' ο Παντελάκης μία κεφαλιά άουτ.

Στο 19' ο ΠΑΣ σκόραρε. Ο Παμλίδης έβγαλε στον Μορέιρα και εκείνος έκανε σέντρα που όπως φάνηκε πέρασε από τρεις παίκτες του ΟΦΗ - παρότι όλοι έπεσαν για τάκλιν - διώξιμο της μπάλας - και μετά ο Ροσέρο σκόραρε.

Στο 26' ο ΟΦΗ είχε φάση με κεφαλιά του Γκερέρο έξω. Οι Κρητικοί είχαν και δύο φάσεις με τον Περέα ωστόσο ο ΠΑΣ και βρήκε γκολ αλλά και ήταν και πιο καλός στη διαχείριση των φάσεων που δέχθηκε στα μετόπισθεν.

ΟΦΗ 2

Ένα 2ο μέρος με τρία γκολ και 2-2

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που σκόραρε στο 56' με πολύ καλό τελείωμα του Τοράλ μετά από εξαιρετική επίθεση των Κρητικών και μπαλιά Γκερέρο. Ο Ροσέρο είχε χαμένο τετ α τετ μετά και ειδικότερα στο 60'.

Στο 76' ο ΠΑΣ προηγήθηκε ξανά μετά από γύρισμα του Μπιλμπάο και πολύ καλό τελείωμα του Μπαλάν που είχε μπει ως αλλαγή στον αγώνα. Όμως ο ΟΦΗ δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του... κουβέντα. Με μία σουτάρα του Ντιουσέ στο 90' πήρε το πολύτιμο για εκείνον 2-2, έτσι όπως πήγε το ματς.

MVP: Ο Ντιουσέ για το 2-2. Ο παίκτης που μπήκε αλλαγή στον αγώνα και ισοφάρισε με σουτάρα για τους Κρητικούς.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Τοράλ και Μπαλάν εκτός απ' ότι σκόραραν είχαν θετικό πρόσημο γενικά στο παιχνίδι. Και οι δύο έβαλαν και ωραία γκολ.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο ΠΑΣ περίμενε περισσότερα σε αυτό το ματς από ορισμένα ατού του. Παίκτες όπως ο Τζίμας που έπρεπε να βοηθήσουν παραπάνω.

Η ΓΚΑΦΑ: Σίγουρα η φάση του 1-0 του ΠΑΣ. Τρεις παίκτες του ΟΦΗ, εκ των οποίων και ο Διαμαντής, πέφτουν πάνω στην πορεία της μπάλας αλλά δεν μπορούν να κόψουν για να βάλει γκολ ο Ροσέρο.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Με λάθη σε επίπεδο φάουλ και καρτών η διαιτησία. Δεν έχει κάνει πάντως το πολύ σοβαρό λάθος.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Έτσι όπως πήγε ο αγώνας είναι περισσότερο σαν... γκέλα για τον γηπεδούχο ΠΑΣ αυτό το 2-2. Ο ΟΦΗ δύο φορές έμεινε πίσω αλλά είχε χαρακτήρα και πήρε την ισοπαλία.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πριόρ, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Τζίμας (74' Μπαλάν), Μορέιρα (88' Μπαγκαλιάνης), Ροσέρο και Παμλίδης (64' Ριένστρα).

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Διαμαντής (80' Γιαννούλης), Μαρινάκης (46' Ντζου), Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Περέα (80' Καμάου), Τοράλ (71' Ντιουσέ), Λάρσον, Ντίκο (30' λ.τρ. Ντουρμισάι) και Γκερέρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα