ΟΦΗ: Αποθεραπεία μετά το ματς με τον Ολυμπιακό

ΟΦΗ: Αποθεραπεία μετά το ματς με τον Ολυμπιακό

Newsroom
ΟΦΗ: Αποθεραπεία μετά το ματς με τον Ολυμπιακό

bet365

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του ΟΦΗ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό (2-1), ο ΟΦΗ επέστρεψε σε ρυθμούς προπόνησης και ετοιμάζεται για το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».

Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στους Πειραιώτες έκαναν αποθεραπεία ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιάννης Μπουζούκης. Τέλος οι Τσιλιανίδης και Νέιρα συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Την πρώτη τους προπόνηση μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας (10/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς, έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι.

Ο Γιάννης Μπουζούκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με τους Κοσμά Τσιλιανίδη και Juan Neira να συνεχίζουν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αύριο, Τρίτη (11/10), οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό με την επόμενη προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (12/10) στις 10:30.»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα