Αϊτόρ: Με ενοχλήσεις και με μία προπόνηση «καθάρισε» τον Αστέρα Τρίπολης!

Αϊτόρ: Με ενοχλήσεις και με μία προπόνηση «καθάρισε» τον Αστέρα Τρίπολης!

Νίκος Αθανασίου
Αϊτόρ: Με ενοχλήσεις και με μία προπόνηση «καθάρισε» τον Αστέρα Τρίπολης!

bet365

Ο Αϊτόρ πονούσε καθόλη την διάρκεια της εβδομάδας, μπήκε δυνατά μόνο σε μία προπόνηση, όμως, κατάφερε και πάλι να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στη νίκη. Η αυτοθυσία του Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Ασταμάτητος. Μοναδικός. Καθοριστικός. Ο Αϊτόρ έχει πάρει από το χέρι τον Παναθηναϊκό και τον οδηγεί από νίκη σε νίκη. Ο Ισπανός εξτρέμ πραγματοποιεί συγκλονιστικό ξεκίνημα στη σεζόν και το βράδυ της Κυριακής στη Λεωφόρο πρόσθεσε ακόμη ένα ποδοσφαιρικό «παράσημο» στη πράσινη στολή του. Πίεσε, τσίμπησε την μπάλα, κέρδισε το πέναλτι από τον Άλβαρες και με το κρύο αίμα που τον διακρίνει από τα έντεκα βήματα, υπέγραψε το «τρίποντο» για την ομάδα του.

Ο Ίβηρας μεσοεπιθετικός κατάφερε να είναι και πάλι απόλυτα επιδραστικός παρά το γεγονός πως όλη την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Συγκεκριμένα, υπέφερε από ενοχλήσεις που είχαν ως αποτέλεσμα να μην φορτσάρει ιδιαίτερα και να κάνει μόλις μία «κανονική» προπόνηση. Ακόμη και κατά την διάρκεια του αγώνα, ο 26χρονος άσος ένιωθε πόνους αλλά δεν σταμάτησε να τρέχει, να προσπαθεί, να μοχθεί και τελικά να δικαιώνεται στο φινάλε, αν και το παιχνίδι δεν του «πήγαινε» καλά.

Η αυτοθυσία του Αϊτόρ αποτελεί ξεκάθαρο δείγμα της νοοτροπίας, με την οποία έχει μπολιάσει το σύνολο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μάλιστα, ο Σεμπάστιαν Παλάσιος αγωνίστηκε και εκείνος με πρησμένο αστράγαλο, καθώς ήταν τόσο μεγάλη του η επιθυμία να παίξει που δεν γινόταν να μείνει εκτός για δεύτερο σερί ματς μετά την Τούμπα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα