Αλμέιδα: «Πάντα απαιτώ την κανονικότητα»

Αλμέιδα: «Πάντα απαιτώ την κανονικότητα»

Newsroom
Αλμέιδα: «Πάντα απαιτώ την κανονικότητα»

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα αναφέρθηκε στη λειτουργία του συνόλου αλλά και στην κανονικότητα που απαιτεί σε κάθε παιχνίδι της ΑΕΚ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ υποστήριξε ότι η κανονικότητα είναι το βασικό ζητούμενο σε κάθε αγώνα της ομάδας του. «Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να ζούμε την κάθε μέρα ξεχωριστά. Η πρόθεσή μας είναι να έχουμε πάντα μια κανονικότητα στο παιχνίδι μας και φυσικά το αποτέλεσμα. Δεν είναι εύκολο να διατηρήσεις την κανονικότητα σε ότι αφορά την κατοχή, την ένταση σ’ ένα παιχνίδι σαν το σημερινό», είπε αρχικά και ρωτήθηκε για το αν τον προβληματίζουν οι πολλές χαμένες ευκαιρίες.

«Προβληματισμένος δεν είμαι για τις ευκαιρίες που χάσαμε, θα ήμουν αν δεν δημιουργούσαμε. Σε κάποια παιχνίδια οι παίκτες είναι πιο ακριβείς και σε άλλα όχι. Θυμάμαι ένα παιχνίδι που χάσαμε 1-0 παρότι είχαμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του. Γι αυτό υπήρξαν αλλαγές στη ομάδα και σήμερα τα παιδιά που άρχισαν το παιχνίδι εκπλήρωσαν στο 100% τις προσδοκίες που είχαμε εξαρχής. Είναι αλήθεια ότι θα έπρεπε να βελτιωθούμε λίγο περισσότερο στην τελική προσπάθεια».

Σε ερώτηση αν περίμενε ότι το παιχνίδι θα εξελισσόταν τόσο εύκολο για την ομάδα του απάντησε ότι… «δεν υποτιμώ ποτέ έναν αντίπαλο αλλά τον σέβομαι. Τα παιχνίδια μπαίνεις και τα παίζεις και το σημαντικό είναι να εφαρμόζεται στο παιχνίδι αυτά που βλέπεις στις προπονήσεις της εβδομάδας. Όταν βλέπω τους παίκτες να προπονούνται στη διάρκεια της εβδομάδας με συγκεκριμένο τρόπο, αυτό μου δίνει ηρεμία γιατί ξέρω ότι έτσι θα αποδώσουν και στο παιχνίδι. Αυτό μπορούμε να το καταλάβουμε από το αν γίνονται πράξεις αυτά που λέω. Έχω δείξει ότι όποιος παίζει και παίζει καλά, θα συνεχίσει να παίζει. Είναι ο μεγαλύτερος σεβασμός μπορώ να δείξω σ’ έναν ποδοσφαιριστή. Έτσι δημιουργείται ένας υγιής ανταγωνισμός γιατί πάντα δίνω προτεραιότητα στο γκρουπ, στο σύνολο. Τα παιδιά που μπαίνουν δουλεύουν σαν σύνολο κι αυτό που βλέπω είναι ότι άπαντες είναι σε καλή φάση όπου μπορούν να βοηθάνε. Αυτό που μ’ αρέσει περισσότερο είναι ότι δεν είναι κάποιος ποδοσφαιριστής να διακρίνεται περισσότερο από τους υπόλοιπους αλλά ότι ξεχωρίζει η ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα