Πάρντιου: «Οφείλουμε μια συγνώμη στον κόσμο μας»

Πάρντιου: «Οφείλουμε μια συγνώμη στον κόσμο μας»

Newsroom
Πάρντιου: «Οφείλουμε μια συγνώμη στον κόσμο μας»

bet365

Ο Άλαν Πάρντιου υποστήριξε ότι το πρόβλημα στη δημιουργία με το αντίστοιχο στο μεσοαμυντικό κομμάτι έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην αρνητική εξέλιξη του αγώνα για τον Άρη.

Ο προπονητής του Άρη δεν έκρυψε την απογοήτευσή του μιλώντας στη συνεντευξη Τύπου. «Δεν ήμασταν καλοί και αξίζαμε την ήττα. Κάναμε πάρα πολλά λάθη τόσο στο αμυντικό κομμάτι αλλά κυρίως στη μεσαία γραμμή και ουσιαστικά τους χαρίσαμε τα γκολ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρέπει να αλλάξουμε όλον τον τρόπο σκέψης μας. Δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε, είχαμε πρόβλημα στην πίεση και στη δύναμη, αλλά και απογοητευτικοί στις στημένες φάσεις. Είναι πολύ απογοητευτικός ο τρόπος που δεχθήκαμε το πρώτο γκολ», είπε.

Σε ερώτηση για τη σωρεία προσωπικών λαθών κι αν υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης. «Δεν μ’ απασχολεί το θέμα της φυσικής κατάστασης αλλά ότι ήμασταν πίσω σε δύναμη. Κοιτώντας τη μεσαία γραμμή είχαμε πολλά κενά. Χάσαμε τον Ντουκουρέ ο οποίος είναι σημαντικός παίκτης, δεν είχαμε και τον Ετέμπο ο οποίος θα μπορούσε να αποτελέσει μια σημαντική επιλογή».

Σχετικά με το ότι η ομάδα του δεν απείλησε την ΑΕΚ απάντησε ότι… «είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Δεν είμαστε τόσο δημιουργική ομάδα παρότι υπάρχει ποιότητα. Ανησυχία έχω για το κομμάτι της διαχείρισης και θέλω από την ομάδα να γίνει πιο δημιουργική στις στατικές φάσεις», είπε και ρωτήθηκε για την καθίζηση της ομάδας του μετά το 20ο λεπτό και το γεγονός ότι δεν είχε την ίδια ψυχή που έδειξε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό όπου ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση.

«Αυτή η ομάδα χρειάζεται μια ανύψωση. Για παράδειγμα με τον Ολυμπιακό η ψυχολογία της ομάδας άλλαξε από το σημείο που σκόραρε. Σήμερα προσπαθήσαμε αλλά δεν βρήκαμε έναν άνθρωπο να βάλει την μπάλα στα δίχτυα. Υπάρχουν παίκτες για να το κάνουν αυτό, δεν αμφισβητείται αυτό, γιατί έχουμε ποιότητα. Αυτό που με απασχολεί είναι να είμαστε συμπαγής στην άμυνα και να μην δεχόμαστε γκολ».

Ερωτηθείς για τον κόσμο της ομάδας και τον αγώνα που ακολουθεί με τον Ιωνικό υποστήριξε ότι… «οφείλουμε μια συγνώμη από τον κόσμο μας. Θα πρέπει να αντιδράσουμε και προς αυτήν την κατεύθυνση είναι πολύ σημαντικό το επόμενο παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα