Μεταξάς: «Περίεργο το πέναλτι, κρατάω το πάθος των παικτών μου»

Newsroom
Μεταξάς: «Περίεργο το πέναλτι, κρατάω το πάθος των παικτών μου»

bet365

Στην προσπάθεια των παικτών του παρά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Ηρακλής Μεταξάς.

Παρότι προσπάθησε μέχρι το τέλος, ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε από τη Λεωφόρο δίχως βαθμό μετά την ήττα (1-0) από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ηρακλής Μεταξάς έδειξε ικανοποιημένος για την προσπάθεια των παικτών του ενώ μίλησε και για το πέναλτι.

«Είμαι περήφανος που για 2η φορα μένουμε πιστοί στο πλάνο και για το πάθος που έδειξε όλη η ομάδα. Αλλά, πάλι χρειάστηκε ένα πέναλτι. Τη μία φορά μας ακυρώνουν γκολ, τώρα ένα περίεργο πέναλτι, πρέπει να το δώ άλλη μια φορά. Αυτό ειναι το πάθος που θέλω να δείξει η ομάδα.

Δεν ξέρω, αλλά νομίζω πως πρέπει να γίνει καθαρό λάθος για να επέμβει το VAR. Eκεί πέρα αν τον ακουμπάει λίγο... Πρέπει να το ξαναδώ, να μην πω πολλά για να μην βγω λάθος μετά. Πάντα κάποιος ακουμπάει λίγο τον άλλον, σε κάθε φάση. Ε λίγο, λίγο, λίγο τον ακούμπησε. Ε λίγο ακουμπάω και εγώ τον Γιοβάνοβιτς, αλλά δεν δίνουμε πέναλτι και κόκκινες κάρτες.

Αυτό που κρατάω είναι το πάθος και το πλάνο που ακολουθήσαμε. Μπορεί να είναι συνηθισμένα να παίζουν πιο ελεύθερα αλλά εγω θέλω να παίζουμε ως ομάδα με αυτό το πάθος και πλάνο.»

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα