Νάρεϊ: «Είμαι απογοητευμένος»

Νάρεϊ: «Είμαι απογοητευμένος»

Newsroom
 Νάρεϊ: «Είμαι απογοητευμένος»

bet365

Ο Κάλεντ Νάρεϊ δεν μπορούσε να εξηγήσει το πώς ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε στη Λιβαδειά και γιατί δέχθηκε ξανά γκολ στο φινάλε.

Το σκορ για λογαριασμό του ΠΑΟΚ άνοιξε ο Νάρει στη Λιβαδειά, όμως τελικά ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν κέρδισε και έμεινε στο 1-1, καθώς δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις. Φαινόμενο που επαναλαμβάνεται συχνά φέτος. «Είμαι απογοητευμένος, δεν είναι μόνο σήμερα, τα τελευταία τρία παιχνίδια δεν κερδίζουμε. Οταν νιώθεις έτσι είναι πολύ δύσκολο να πεις κάτι», είπε αρχικά στη NOVA.

Και συνέχισε. «Είναι δικό μας καθαρά 'φταίξιμο'. Είναι το τρίτο παιχνίδι που συμβαίνει μια παρόμοια κατάσταση. Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε εμείς».

Για το αν το πρόβλημα εντοπίζεται στη δυσκολία σκοραρίσματος ή αν είναι κάτι παραπάνω είπε πως «νομίζω πως δεν έχει καμία σχέση. Αν κερδίζαμε 1-0 ο κόσμος θα έλεγε πως όλα είναι καλά γιατί θα παίρναμε τους τρεις βαθμούς. Δεν έχει σημασία το πόσα γκολ θα βάζαμε, αλλά να παίρναμε τους βαθμούς».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα