Ατρόμητος: «Πάνοπλος» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Newsroom
Ατρόμητος: «Πάνοπλος» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Όλα τα διαθέσιμα «όπλα» του θα έχει στην αποστολή ο Κρις Κόλμαν για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Superleague «πέφτει» με το παιχνίδι του Ατρομήτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Κρις Κόλμαν θα έχει όλα τα διαθέσιμα όπλα του για το συγκεκριμένο ματς.

Ο Ουαλός κόουτς είδε τον Κλωναρίδη να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς και να είναι έτοιμος για το συγκεκριμένο ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με την απογευματινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (10/10, 18:00) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος, ο προπονητής της ομάδας μας, Κρις Κόλμαν, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για την αναμέτρηση.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Οικονομίδης, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Μουνίθ, Ρομπάιγ, Τζαβίδας, Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος, Κιάρτανσον, Ροτάριου.»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα