Ολυμπιακός: «Καυτή» υποδοχή στο Ηράκλειο (vid)

Ολυμπιακός: «Καυτή» υποδοχή στο Ηράκλειο (vid)

Newsroom
Ολυμπιακός: «Καυτή» υποδοχή στο Ηράκλειο (vid)

bet365

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο Ηράκλειο της Κρήτης το βράδυ του Σαββάτου, με τον κόσμο της ομάδας να επιφυλάσσει θερμή υποδοχή στην ερυθρόλευκη αποστολή.

Αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού υποδέχτηκαν την αποστολή στο ξενοδοχείο, με καπνογόνα και συνθήματα. «Θρύλε η Κρήτη το δεύτερό σου σπίτι», «από τον Εβρο μέχρι την Κρήτη μόνο Ολυμπιακός» και «Μαρσέλο έλα μας έχει πιάσει τρέλα», είναι μερικά από τα συνθήματα που ακούγονται στο παρακάτω video, ενώ κι ο Μίτσελ ένιωσε την αγάπη του κόσμου.

Θυμίζουμε ότι οι ερυθρόλευκοι είναι στο -7 από την κορυφή και θέλουν, μετά τον Ατρόμητο να συνεχίσουν στις νίκες στο πρωτάθλημα αφήνοντας πίσω τους την άσχημη βραδιά με την Καραμπάχ. Ο Ισπανός κόουτς μάλιστα... ντόπαρε τους παίκτες του λέγοντάς τους: «Μπορούμε να γυρίσουμε το κλίμα και να αλλάξουμε την κατάσταση».

Το video των πρωταθλητών με τη θερμή υποδοχή:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα