«Ντόπες» Μίτσελ στους παίκτες: «Μπορούμε να γυρίσουμε το κλίμα και να αλλάξουμε την κατάσταση» 

Δημήτρης Τομαράς
«Ντόπες» Μίτσελ στους παίκτες: «Μπορούμε να γυρίσουμε το κλίμα και να αλλάξουμε την κατάσταση» 

bet365

Ο Μίτσελ μαζί με το επιτελείο του ξεκίνησαν μία... επιχείρηση ανύψωσης ηθικού των παικτών του Ολυμπιακού μετά τη Καραμπάγκ και ενόψει ΟΦΗ.

Ο Ισπανός προπονητής μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Καραμπάγκ ξεκίνησε μία προσπάθεια να φτιάξει τη ψυχολογία των παικτών του. Στο περιθώριο προβολής / ανάλυσης βίντεο ο Μίτσελ μαζί με τους συνεργάτες του μεταξύ άλλων τόνισαν προς τους παίκτες τους πως «μπορούμε να γυρίσουμε το κλίμα και να αλλάξουμε την κατάσταση. Είστε καλοί και ποιοτικοί παίκτες. Αυτή η ομάδα δεν αξίζει αυτά τα αποτελέσματα.

Να αφήσουμε πίσω μας τη Καραμπάγκ και να δείξουμε το τι μπορούμε να κάνουμε για να δώσουμε ξανά χαρά και στον κόσμο μας. Είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να βγάλουμε αντίδραση». Ο 59χρονος προπονητής εξακολουθεί να πιστεύει πως ο Ολυμπιακός μπορεί να αλλάξει τα σε βάρος του δεδομένα σε όλες τις διοργανώσεις όπου μετέχει.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα