Σκάρπα: «Μου έγινε πρόταση από τον Ολυμπιακό, το όνειρό μου δεν ήταν να παίξω στην Ελλάδα»

Newsroom
Σκάρπα: «Μου έγινε πρόταση από τον Ολυμπιακό, το όνειρό μου δεν ήταν να παίξω στην Ελλάδα»

bet365

Ο Γκουστάβο Σκάρπα σε συνέντευξή του στη Βραζιλία μίλησε για Ολυμπιακό, Φόρεστ αλλά και τη συμβουλή του Αμπέλ Φερέιρα να μην πάει στην Ελλάδα.

Ο Σκάρπα μιλώντας στο ESPN επισήμανε για το story της μεταγραφής του: «Είχα μία συζήτηση με τον Αμπέλ Φερέιρα, επειδή αρχικά η πρόταση που μου έγινε ήταν να πάω στον Ολυμπιακό και να παίξω στο Champions League. Ο Ολυμπιακός όμως τελικά δεν προκρίθηκε στο Champions League.

Κάλεσα τον Αμπέλ επειδή ήθελα την βοήθεια του, ώστε να με διευκολύνει, διότι το όνειρο μου ήταν να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Το όνειρο μου δεν ήταν να παίξω στην Ελλάδα, αλλά θα μπορούσε να αποτελέσει έναν ενδιάμεσο σταθμό για να πάω σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Κι αυτός μου είπε: 'Φίλε δεν πας στην Ελλάδα.

Δεν είναι μέρος για σένα. Όμως, αν πας στην Αγγλία τότε μπορείς να φύγεις'. Όταν το θέμα με την Νότιγχαμ φόρεστ ήταν πιο έντονο, πήγα ξανά να του μιλήσω. Τότε μου είπε: 'Δεν μπορώ να στο αρνηθώ. Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Προχώρα. Καλή τύχη'. Κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα. Είναι πραγματιστής».

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα