Ολυμπιακός: Το «από καρδιάς» Insta Story του Παπέ Σισέ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το «από καρδιάς» Insta Story του Παπέ Σισέ

bet365

Ο Παπέ Σισέ μετά τη συγγνώμη που ζήτησε από τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του έκανε και ένα Insta Story για την ομάδα του.

Ο διεθνής Σενεγαλέζος μπακ ζήτησε συγγνώμη το απόγευμα της Παρασκευής από τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του για την αντίδραση που είχε μετά τον αγώνα με τη Καραμπάγκ. Ο Παπέ Σισέ εκτός από αυτό όμως - δηλαδή εκτός από το post συγγνώμης για ότι συνέβη μετά την αλλαγή του από τον Μίτσελ με τον Βαλμπουενά στο Ολυμπιακός - Καραμπάγκ - είχε και post με Insta Story για τον Ολυμπιακό.

Ο Παπέ Σισέ αναφέρει σχετικά - έχοντας βάλει πανηγυρικές του φωτό από τον Ολυμπιακό: «Από την καρδιά μου σε αγαπώ (εννοεί τον Ολυμπιακό). Είμαι ένας από την οικογένεια. Olympiacos FC». Να υπενθυμιστεί πως ο Παπέ Σισέ τέθηκε εκτός αποστολής από το ΟΦΗ - Ολυμπιακός. Δεν θα είναι δηλαδή στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού, κάτι που δεν συνιστά έκπληξη και μένει να φανεί το πότε θα αξιοποιηθεί ξανά.

ΣΙΣΕ1

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα