Άρης: Με Ετέμπο η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ

Άρης: Με Ετέμπο η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ

Newsroom
Άρης: Με Ετέμπο η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ

bet365

Ο Πίτερ Ετέμπο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη για τον αγώνα (9/10, 21:15) με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης» χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει πιθανότητες συμμετοχής στην 11αδα.

Αυτό το ζήτημα ουσιαστικά ξεκαθαρίστηκε από τον καθ’ ύλη αρμόδιο, Άλαν Πάρντιου, καθώς ο Βρετανός προπονητής σημείωσε ότι ο Πίτερ Ετέμπο δεν είναι έτοιμος να ξεκινήσει παιχνίδι, εκφράζοντας την πρόθεση παροχής χρόνου εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες. Η αλήθεια είναι ότι ο 26χρονος μέσος άφησε θετικές εντυπώσεις στις προπονήσεις στις οποίες έλαβε μέρος γιατί εμφάνισε ηγετικά χαρακτηριστικά όπως όμως και ότι χρειάζεται δουλειά στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Μανού Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία, Ζερβίνιο, Μαντσίνι, Γκρέι, Εμπακατά, Ενκουλού, Ντιόπ, Νταμπό, Πάλμα, Οντουμπάτζο, Πίρσμαν, Μαζικού, Ετέμπο, Τανούλης. Εκτός αυτής έμειναν οι τραυματίες Ντουκουρέ, Μπραμπετς αλλά και οι Ροντρίγκες, Χαΐροβιτς, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Μαρμαρίδης, Καρακασίδης και Παναγίδης.

Τα περισσότερα ερωτηματικά σε ότι αφορά το βασικό σχήμα του Άρη αφορούν τον άξονα της μεσαίας γραμμής και τις δύο από τις τέσσερις θέσεις της επίθεσης. Αν δηλαδή ο Πάρντιου θα παραμείνει στο σχήμα με τους δύο αμυντικούς χαφ (Νταμπό-Ντιόπ) ή αν θα προτιμήσει τον Ματέο Γκαρσία σε ρόλο εσωτερικού μέσου και επί της ουσίας μια πιο επιθετική ομάδα. Το δεύτερο ερωτηματικό αφορά το αριστερό άκρο της επίθεσης όπου ο Χουάν Ιτούρμπε αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει δεδομένη θέση και το τρίτο την κορυφή. Λογικά θα επιστρέψει ο Άντρε Γκρέι αλλά η ίδια αίσθηση υπήρχε και πριν από τον εκτός έδρας αγώνα στον Βόλο.

Ο Μπράμπετς έχει ελπίδες για Παναθηναϊκό

Τα θετικά μηνύματα για τους «κίτρινους» έρχονται από την περίπτωση του Γιάκουμπ Μπραμπετς καθώς εκεί που δεν είχε καμία πιθανότητα επιστροφής στη δράση στον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, πλέον υπάρχει βάσιμη ελπίδα. Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός παραμένει στο στάδιο αποθεραπείας μετά τη θλάση β’ βαθμού και ήδη άρχισε ελαφρύ τρέξιμο. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στις αρχές της εβδομάδας κι εφόσον διαπιστωθεί ότι απορροφήθηκε η φλεγμονή, θα μπει στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα