Φαμπιάνο: «Ο Άλαν Πάρντιου ζητάει παιχνίδι υψηλής έντασης»

Φαμπιάνο: «Ο Άλαν Πάρντιου ζητάει παιχνίδι υψηλής έντασης»

Newsroom
Φαμπιάνο: «Ο Άλαν Πάρντιου ζητάει παιχνίδι υψηλής έντασης»

bet365

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν έδειξε τον λόγο της ήττας του Άρη από τον Βόλο και αναφέρθηκε τόσο στη φιλοσοφία του Άλαν Πάρντιου όσο και στο στοιχείο που θα κρίνει τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Μιλώντας στα κανάλια Novasports ο Φαμπιάνο Λέισμαν αναφέρθηκε αρχικά στον τομέα της συγκέντρωσης υποστηρίζοντας ότι αυτό πλήρωσε ο Άρης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. «Πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς και σταθεροί στη διάρκεια των αγώνων. Στο παιχνίδι του Βόλου παίζαμε καλά μέχρι το 20λεπτο και μετά χάσαμε την προσήλωσή μας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι φέτος οι ομάδες είναι καλύτερες κι αν χάσεις την προσήλωσή σου έστω για λίγα λεπτά θα το πληρώσεις. Οπότε και στον αγώνα με την ΑΕΚ θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση σε όλη τη διάρκειά του».

Ερωτηθείς για την απουσία του Γιάκουμπ Μπράμπετς και το γεγονός ότι θα έχει άλλον παρτενέρ (σ. σ. Ενκουλού) στο κέντρο της άμυνας υποστήριξε ότι… «δυστυχώς οι τραυματισμοί και οι απουσίες είναι μέρος του παιχνιδιού και της ζωής του ποδοσφαίρου. Γι’ αυτόν τον λόγο όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι για να προσφέρουν επιλογές στον προπονητή. Προσωπικά έχω την ευθύνη να δώσω σιγουριά στον συμπαίκτη μου Νομίζω ότι είναι σημαντικό να βελτιωθεί η επικοινωνία μου με τον νέο μου παρτενέρ γιατί αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό της συνεργασίας μου με τον Μπράμπετς».

Σε ερώτηση για τη φιλοσοφία που έφερε ο Άλαν Πάρντιου αναφέρθηκε στο παιχνίδι υψηλής έντασης που απαιτεί ο Άγγλος. «Και η αλλαγή προπονητή είναι κάτι σύνηθες στο ποδόσφαιρο. Υπάρχει αλλαγή φιλοσοφίας. Το δύσκολο κομμάτι για τον νέο προπονητή είναι να περάσει τη φιλοσοφία και τις αντιλήψεις του και αντιστρόφως να κατανοήσουν και να προσαρμοστούν οι παίκτες. Το ιδιαίτερο του κυρίου Πάρντιου είναι ότι θέλει να παίζουμε με υψηλή ένταση σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου. Βασικό χαρακτηριστικό του είναι ότι θέλει σε κάθε λεπτό τόσο τη δημιουργία όσο και τα τρεξίματα. Θέλει επίσης να βλέπει μια συμπαγής ομάδας».

Ο Βραζιλιάνος αναφέρθηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ λέγοντας ότι… «περιμένουμε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό παιχνίδι. Όλοι γνωρίζουμε ότι η ΑΕΚ παρά τις αλλαγές που έκανε είναι μια καλή ομάδα με αξιόλογο προπονητή. Υπάρχει σεβασμός αλλά παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας και πρέπει να έχουμε υψηλό κίνητρο αλλά και συγκέντρωση. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό να σκοράρουμε για να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα