Super League: Σε Αγρίνιο και Νίκαια το... πρώτο πιάτο της 7ης αγωνιστικής

Newsroom
Super League: Σε Αγρίνιο και Νίκαια το... πρώτο πιάτο της 7ης αγωνιστικής

bet365

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Βόλο και ο Ιωνικός τη Λαμία στα δύο παιχνίδια που ανοίγουν το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σαββατιάτικο πρόγραμμα της Super League. Η αρχή γίνεται στις 17:00 στο Αγρίνιο, όπου ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Βόλο (CosmoteSport 2) σε ένα ενδιαφέρον ματς μεταξύ δύο επαρχιακών ομάδων που έχουν ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν και βρίσκονται μέσα στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Προβλήματα τραυματισμών προέκυψαν στον Παναιτωλικό ενόψει καθώς οι Ανέστης και Χατζηθεοδωρίδης δεν είναι 100% καλά και αμφότεροι δεν υπολογίζονται από τον Γιάννη Αναστασίου. Αυτόματα αναμένεται να ντεμπουτάρει με τα «καναρίνια» ο νεαρός πορτιέρε Στεργιάκης, ενώ εκτός έμειναν και οι Τσιγγάρας, Βαρόνε, Λιάβας. Αντίθετα για πρώτη φορά θα είναι στον πάγκο ο Μαλής, μετά τον περσινό σοβαρό του τραυματισμό. Η αποστολή της ομάδας είναι η εξής: Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Μπακάκης, Καρέλης, Πέδρο, Νταγκό, Ντίας, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Φλόρες, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Μαλής, Κοντογιάννης.

Στον Βόλο ο Κώστας Μπράτσος δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Άλχο και τον ανέτοιμο Νοκέρτ, ενώ εκτός έμεινε και ο Σταμένκοβιτς. Στην αποστολή της ομάδας της Μαγνησίας βρίσκονται οι Κλέιμαν, Κότνικ, Τάχατος, Ουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Λυμπεράκης, Τσοκάνης, Ματίγια, Μπαριέντος, Μεταξάς, Μεσκίδα, Ντέλετιτς, Φερνάντες Πάολο, Φερνάντεζ Βίκτορ, Μπατόκιο, Οζέγκοβιτς, Κούτσιας.

Στις 19:30 στη Νίκαια, ο Ιωνικός υποδέχεται τη Λαμία (CosmoteSport 1) με τους γηπεδούχους να καίγονται για βαθμούς καθώς παραμένουν χωρίς νίκη στην τελευταία θέση. Αντίθετα η ομάδα της Φθιώτιδας την αγωνιστική που μας πέρασε πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο επικρατώντας με 1-0 του Λεβαδειακού.

Στον Ιωνικό ο Δημήτρης Σπανός βλέπει τον Άοσμαν να επιστρέφει, ενώ αντίθετα δεν έχει διαθέσιμο τον Μασάς. Εκτός παραμένει ο Τσιγκρίνσκι. Στην αποστολή του Ιωνικού είναι οι Περλέσι, Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Αντούνες, Βαλεριάνος, Σερβιλάκης, Μύγας, Ρομαό, Μίλο, Σάκιτς, Τσίμπσαχ, Μεντόσα, Πογοσιάν, Λοβέρα, Φατινγκά, Άοσμαν, Κάνιας, Οφόσου, Ιωαννίδης, Ελευθεριάδης, Σεμπά, Μάντζης.

Ο Τζανλούκα Φέστα στη Λαμία βλέπει τον Ρόμανιτς να επιστρέφει και να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά φέτος σε αποστολή. Αντίθετα εκτός έμεινε ο Νούνιες ενώ για ακόμα ένα παιχνίδι δεν βρίσκονται στην αποστολή οι Τζανετόπουλος, Μπάμπης, Καραμάνος, Γκέντσογλου και Τσούκαλος. Οι εκλεκτοί για τον Φέστα είναι οι Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Μπενίτες, Κορνέζος, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Ασκόφσκι, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Μαρμεντίνι, Μποάκι, Ρόμανιτς.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα