ΟΦΗ: «Οι εξέδρες αναμένεται να είναι γεμάτες για το ματς με τον Ολυμπιακό»

ΟΦΗ: «Οι εξέδρες αναμένεται να είναι γεμάτες για το ματς με τον Ολυμπιακό»

Newsroom
ΟΦΗ: «Οι εξέδρες αναμένεται να είναι γεμάτες για το ματς με τον Ολυμπιακό»

bet365

Με καλό ρυθμό φεύγουν τα εισιτήρια για τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό και οι Κρητικοί καλούν τον κόσμο τους να εξαντλήσουν όσα «μαγικά χαρτάκια» που έχουν απομείνει.

Η ανάρτηση του ΟΦΗ στα social media ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό:

Φίλοι του ΟΦΗ, ο αριθμός των διαθέσιμων εισιτηρίων για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό, όλο και μειώνεται. Οι εξέδρες του γηπέδου μας αναμένεται να είναι γεμάτες κι εμείς μαζί, ενωμένοι, θα ζήσουμε ένα υπέροχο ποδοσφαιρικό απόγευμα Κυριακής με στόχο τη νίκη!

Γι’ αυτό εξασφαλίστε όσο το δυνατόν νωρίτερα το εισιτήριό σας! Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το OFI Crete FC Official Store επί της οδού Καντάνου θα παραμείνει ανοιχτό απόψε ως τις 21:00 και αύριο, Σάββατο (8/10) από τις 10:00 ως τις 17:00.

Παράλληλα, η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά, μέχρι εξάντλησης των εισιτηρίων! Περισσότερες πληροφορίες στο www.oficretefc.com

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα